Fernando Colunga face pe durul la filmări

Posted On 12:17 by Devoratorul de TV |

Actorul din telenovela „Împreună pentru totdeauna”, pe care telespectatorii o pot urmări în fiecare zi ACASĂ de la orele 18.30, Fernando Colunga aproape s-a luat la bătaie cu Eduardo Capetillo. Eduardo Capetillo, cunoscut din telenovele precum „În numele iubirii”, „Focul iubirii”, sau „Mama vitregă”, şi-a creat un renume pe platourile de filmare pentru temperamentul său exploziv şi chiar a fost catalogat ca agresiv, sau capricios.
Totuşi, acum se pare că lucrurile au mers prea departe în decorurile de la cea mai nouă telenovelă protagonizată de Colunga, „Soy tu duena”, şi în care Capetillo joacă rolul celui mai bun prieten al acestuia. Mai nou, centrul atacurilor lui Capetillo este chiar Fernando Colunga. Deşi pe micul ecran sunt prieteni, când camerele de filmare se opresc, cei doi se ceartă la cuţite. Eduardo Capetillo a declarat că nici măcar nu vrea să-şi asocieze imaginea cu cea a lui Colunga, pentru că vieţile, obiceiurile şi gusturile lor sunt total diferite, iar Colunga ar face bine să nu se apropie de el. Problemele lui Capetillo se pare că au raţiuni estetice, deoarece actorului îi repugnă faptul că Fernando Colunga are atât de mare grijă de chipul şi corpul său şi spune că acesta este metrosexual.
Tensiunile dintre cei doi au atins cote maxime atunci când Capetillo a declarat că grija extremă a lui Colunga nu este deloc „bărbătească”. Scos din minţi, Colunga n-a mai suportat, i-a cerui explicaţii lui Capetillo şi i-a interzis categoric să se mai amestece în viaţa sa personală. Cei doi aproape s-au luat la bătaie pe platourile de filmare, dar au fost despărţiţi în cele din urmă de echipa de producţie, deşi Capetillo era dispus să meargă până la capăt pentru a-şi susţine punctul de vedere.
De la inicident, relaţia dintre cei doi merge din rău în mai rău şi nu se ştie dacă actorii vor reuşi să termine împreună filmările la telenovelă, sau scenariştii se vor vedea obligaţi să şteargă personajul lui Capetillo din scenariu.
edit post
0 Response to 'Fernando Colunga face pe durul la filmări'

Trimiteți un comentariu