Laura Cosoi iubeste caii

Posted On 17:55 by Devoratorul de TV |

Simpatica si talentata Laura Cosoi, cea care a făcut senzaţie la show-ul Bailando por un sueno internacional si a jucat in seriale ca "Aniela" sau "La Bloc", si-a descoperit o noua pasiune: echitatia! Deşi unii ar putea sa-l considere un sport periculos, Laurei nu îi este teamă să-l practice tocmai pentru că îi plac foarte mult caii şi consideră că doar aşa poate ajunge să-i înţeleagă şi mai bine.
„Atunci când timpul îmi permite, dau o fugă la cursurile de echitaţie. M-am îndrăgostit pur şi simplu de sentimentul de libertate pe care îl am atunci când călăresc şi încerc să descopăr astfel o formă cât mai bună de comunicare cu căluţul meu”, a mărturisit încântată Laura Cosoi.
Deşi Laura s-a urcat prima dată pe un cal în urmă cu mai bine de zece ani, când era la munte şi a făcut astfel o plimbare prin pădure, ea şi-a dat seama recent că echitaţia este o pasiune adevărată, iar acum se gândeşte serios ca pe viitor să îşi cumpere chiar un cal numai şi numai al ei. Deocamdată, frumoasa blondă este conştientă de faptul că acest sport implică şi nenumărate riscuri şi până acum a fost în permanenţă supravegheată de antrenoare.
Recunoscută pentru stilul şi rafinamentul de care dă dovadă la fiecare apariţie publică, Laura mărturiseşte că încălţările pe care le primeşte la antenamente i se par „foarte fashion” şi îi completează perfect echipamentul pe care deja şi l-a cumparat.
edit post
1 Response to 'Laura Cosoi iubeste caii'
  1. Anonim
    http://gossip-tv.blogspot.com/2010/07/laura-cosoi-iubeste-caii.html?showComment=1280607218236#c1485030342197029021'> 31 iulie 2010 la 23:13

    imi place de laura cosoi

     

Trimiteți un comentariu