Şantajistii lui John Stamos – cinci ani dupa gratii

Posted On 15:07 by Devoratorul de TV |

Şantajistii lui John Stamos, vedeta serialului „Spitalul de urgenta” („E.R”) difuzat de Pro Cinema in fiecare simbata si duminica de la ora 19:00, au fost gasiti vinovati si condamnati la cinci ani de inchisoare.
Scott Sippola, in virsta de 31 de ani si Allison Cross, 24, au fost cercetati inca de anul trecut, cind FBI a lansat o operatiune in urma careia s-a descoperit faptul ca cei doi il santajau pe John Stamos ca vor publica niste fotografii si informatii compromitatoare daca nu vor primi in schimb 680.000 de dolari.
Sippola este proprietarul clubului Matrixx, din Marquette, Michigan, iar Cross o fosta angajata a clubului cu care proprietarul a avut o relatie.
Cei doi i-au trimis mesajele prin care il amenintau pe Stamos cu dezvaluiri compromitatoare prin e-mail, iar dupa un an de cercetari, „dr. Tony Gates” a reusit sa scape basma curata in urma anchetelor FBI-ului.
Avocatul lui John Stamos a declarat insa ca FBI nu a reusit sa gaseasca nici o poza compromitatoare la adresa clientului sau.
edit post
0 Response to 'Şantajistii lui John Stamos – cinci ani dupa gratii'

Trimiteți un comentariu