La Pro Cinema se face Poza la minut!

Posted On 21:05 by Devoratorul de TV |

Din 5 august, in fiecare miercuri si joi, de la ora 21:00, telespectatorii isi vor putea face la Pro Cinema ...“Poza la minut” (“Just shoot me!”). Laura San Giacomo, George Segal, Wendie Malick, David Spade si Enrico Colantoni vor aparea in fiecare “Poza la minut”, comedie nominalizata la 7 premii Globul de Aur - printre care si acela de “cel mai bun serial” - dar si la 6 premii Emmy.
Comedia “Poza la minut” isi “focuseaza obiectivul” asupra vulcanicei Mayei Gallo (Laura San Giacomo) concediată de la încă un loc de muncă, dupa ce a făcut un prezentator să plângă. Pentru că nu a reuşit să găsească o slujbă mai bună şi aproape a fost evacuată din apartamentul ei, Maya este nevoită să se angajeze la Blush, revista de modă a tatălui ei. Între ea şi noii săi colegi se stârnesc imediat conflicte de personalitate, pentru că cei de la Blush, nu sunt nici ei chiar în toate minţile. Maya are puternice inclinatii feministe, ceea ce nu ii pica foarte bine afemeiatului Elliot DiMauro (Enrico Colantoni), fotograful revistei. Fostul model Nina Van Horn (Wendie Malick), mare iubitoare de alcool si sex, intregeste peisajul in care un alt personaj cel putin original este cel interpretat de George Sagal.
Serialul a inregistrat un succes urias in Statele Unite, ceea ce i-a facut pe producatori sa adauge sezon dupa sezon.
Printre vedetele invitate sa apara in „Poza la minut” se numara atit actori, cit si supermodele si regizori. George Lucas, Ray Liotta, Cybill Shepherd, Tiffani Thiessen, sau Carmen Electra sint numai citiva dintre acestia.
edit post
0 Response to 'La Pro Cinema se face Poza la minut!'

Trimiteți un comentariu