Levy şi Gutierrez, despărţiţi de alţii

Posted On 13:19 by Devoratorul de TV |

După ce au fost despărţiţi de gelozii, presupuse infidelităţi şi certuri, liniştea părea să fi venit în sfârşit în cuplul actorilor William Levy, cunoscut din telenovela de ACASĂ „Predestinaţi”, difuzată de luni până joi de la orele 20.30, şi Elizabeth Gutierrez, pe care telespectatorii o pot vedea tot ACASĂ în „Cealaltă faţă a Analiei”, de luni până joi de la orele 21.30. Cei doi au împreună doi copii, William Levy şi-a împlinit de curând visul de a o aduce în Statele Unite şi pe bunica lui din Cuba, iar în cuplu pare să domnească iubirea şi pasiunea.
Totuşi, exact ca în telenovele, când doi tineri se iubesc, dar familiile lor sunt rivale, fericirea perechii Levy –Gutierrez nu poate fi deplină, pentru că cei doi lucrează pentru case de producţie concurente şi se susţin unul pe celălalt, pe ascuns. De curând, Elizabeth Gutierrez a participat la evenimentul de lansare a noului său proiect, „El Fantasma de Elena”, produs de Telemundo. În toiul petrecerii, care a avut loc la studiouri, a venit la eveniment şi William Levy, pentru a-şi susţine partenera în acest moment important. Fotografii nu au ratat ocazia şi au început să facă poze cu Levy şi Gutierrez, fapt ce nu a fost tocmai pe placul organizatorilor, pentru că atenţia presei a fost brusc deviată spre actorul concurenţei, William fiind sub contract cu Univision. Cu toată amabilitatea, unul dintre asistenţi i-a cerut lui William Levy să se retragă pe durata evenimentului şi să îşi aştepte soţia afară. După cinci minute, William, care venise la petrecere cu cele mai bune intenţii, a fost nevoit să plece acasă, pentru a nu-i strica petrecerea lui Elizabeth.
Doar două zile mai târziu, situaţia s-a repetat, de această dată rolurile, însă, au fost inversate. William şi-a invitat soţia să participe la gala premiilor Juventud. Actriţa a venit la eveniment îmbrăcată spectaculos şi chiar a cerut producătorilor o zi liberă de la filmări, pentru a onora un angajament personal. Deşi a putut fi prezentă la la spectacol şi i s-a permis să ia loc în sală alături de actorul din „Predestinaţi”, casa de producţie Univision nu i-a dat voie lui Gutierrez să defileze împreună cu William Levy pe covorul albastru, în faţa presei, deoarece actriţa este vedeta concurenţei, iar situaţia reprezintă un conflict de interese.
Astfel, William şi Elizabeth şi-au promis să se iubească în linişte, până când contractele îi vor despărţi. Totuşi, recent, William Levy a declarat presei că el este fanul numărul unu al lui Elizabeth Gutierrez, deşi atât unul, cât şi celălalt, evită să vadă scenele de iubire de pe micul ecran ale partenerului.
edit post
0 Response to 'Levy şi Gutierrez, despărţiţi de alţii'

Trimiteți un comentariu