Un bărbat bun la toate face ordine la Pro Cinema

Posted On 20:19 by Devoratorul de TV |

Din 11 august, umorul britanic este adus la Pro Cinema de „Un bărbat bun la toate”, de luni până vineri de la orele 16.15. Când o casă este lăsată pe mâna unui bărbat, multe lucruri se pot întâmpla, dar cu siguranţă niciun moment nu poate fi plictisitor.
Varianta britanică a serialului de succes „Cine-i şeful?”, „Un bărbat bun la toate” este o comedie savuroasă, în care Charlie Burrows, interpretat de Joe McGann ajunge de pe terenul de fotbal, la cratiţă. În casa lui Caroline Wheatley, interpretată de Diane Weston, se simte nevoia unei menajere, dar şi a unui bărbat, iar din momentul în care mama acesteia îi aduce la uşă soluţia tuturor problemelor în persoana lui Charlie, nimic nu va mai fi la fel.
Alături de Joe McGann, fost reporter BBC, şi Diane Weston, telespectatorii o vor putea urmări în „Un bărbat bun la toate” şi pe câştigătoarea unui premiu BAFTA, Honor Blackman, actriţa care în anul 1995 era numită de Emipre Magazine una dintre cele mai sexy 100 de staruri din istoria filmului şi care la vârsta de 38 de ani era cea mai în vârstă Bond-Girl. În „Un bărbat bun la toate”, Blackman este Laura, mama lui Caroline şi cea care încearcă să îi apropie pe cei doi noi colocatari prin metode mai mult sau mai puţin... indiscrete. Katherine Helmond, actriţa care a jucat în „Cine-i şeful?” rolul Monei, echivalentul Laurei, este şi ea prezentă în „Un bărbat bun la toate”, în personajul unei ghicitoare care îl împinge pe Charlie să-şi recunoască sentimentele faţă de Caroline.
Creat de Blake Hunter, de două ori nominalizat la premiul Emmy şi câştigător a patru premii BMI pentru „Cine-i şeful?”, „Un bărbat bun la toate” este cea mai bună gospodină la Pro Cinema, din 11 august, de luni până vineri de la 16.15.
edit post
0 Response to 'Un bărbat bun la toate face ordine la Pro Cinema'

Trimiteți un comentariu