“Iubire si onoare”, cel mai recent proiect MediaPro Pictures, ce va fi difuzat, din aceasta toamna, ACASA aduce pe micul ecran actori din tanara generatie pe care telespectatorii i-au indragit: Andreea Patrascu si Razvan Fodor. Razvan Fodor va fi Catalin, zis si Sarpe, un fante de Dorobanti, alunecos si bagat in afaceri ilegale. “Sarpe este un personaj care o sa placa cu siguranta celor de acasa. La inceputul telenovelei, el este iubitul Ilincai (Madalina Draghici), un barbat putin labil, alunecos si destul de greu de interpretat”, spune actorul. Pentru a intra in pielea lui Catalin, Razvan Fodor si-a facut “incalzirea” la cafenele din Dorobanti: “A fost necesar, pentru pregatirea rolului sa ma documentez la fata locului, in Dorobanti si in alte zone mondene din Bucuresti. A fost amuzant, dar in acelasi timp am invatat foarte multe despre cum ar trebui sa arate personajul meu”, spune Razvan.
Si pentru Andreea Patrascu, noua productie inseamna o schimbare in repertoriul actoricesc. Ea va fi Coco, o domnisoara mondena pana in varful unghiilor, un fotomodel care-si petrece zilele in cafenelele, indragostita de Sarpe (Razvan Fodor). Andreea se pregateste intens pentru rol. „Am "suferit" o schimbare de look iar acum parul meu este mai scurt si cu suvite, iar tenul meu este bronzat. In acelasi timp, incerc sa ma imbrac altfel, iar tinutele sport nu intra prea des in discutie”, spune Andreea. “Coco este fotomodel si face parte dintr-o gasca de Dorobanti, este un personaj viu-colorat, foarte diferit de ceea ce am jucat pana acum si foarte diferit fata de mine, dar provocarea vine tocmai din acest contrast “, mai spune vedeta ACASA.
Din toamna, ACASA doi actori tineri si talentati: Andreea Patrascu si Razvan Fodor vor da viata unor personaje mondene in cel mai nou proiect marca MediaPro Pictures pentru ACASA, telenovela „Iubire si onoare”.
edit post
0 Response to 'Andreea Pătraşcu şi Răzvan Fodor se iubesc în Iubire şi onoare'

Trimiteți un comentariu