Kristen Bell si-a dorit de ziua ei apa de 100.000 de dolari

Posted On 16:13 by Devoratorul de TV |

Kristen Bell, protagonista serialului „Veronica Mars” al carui prim episod din cel de-al treilea sezon va fi difuzat de Pro Cinema luni, 2 august, de la ora 19:00, a „schimbat prefixul” pe 18 iulie. Actrita si-a dorit pentru cea de-a 30-a aniversare a sa ...apa de 100.000 de dolari.
„Un miliard de oameni din intreaga lume traiesc fara a putea sa se bucure de o sursa de apa curata. Maladiile cauzate de apa infestata reprezinta a doua cauza de mortalitate infantila din lume. Numai in aceasta saptamina, 45.000 de oameni au murit din cauza bolilor provocate de apa contaminata. Hai sa rezolvam problema aceasta, iar la final sa dam noroc cu un pahar cu apa curata”, spune Kristen Bell in mesajul de pe site-ul care a sprijinit aceasta actiune caritabila. Fanii lui Bell sint indemnati astfel ca, de ziua vedetei lor preferate, sa faca donatii pentru a putea ajuta populatiile defavorizate.
Kristen Bell nu este la prima actiune de acest tip. In primavara acestui an, vedeta din „Veronica Mars” si-a incurajat fanii sa mearga desculti o zi intreaga, pentru a atrage atentia asupra oamenilor care nu-si pot permite sa-si cumpere incaltaminte.
edit post
0 Response to 'Kristen Bell si-a dorit de ziua ei apa de 100.000 de dolari'

Trimiteți un comentariu