Incepand de azi, 2 august, Acasă va difuza de doua ori pe saptamana la “Povestiri de noapte”, o miniserie cu aventurile pe care le-au avut actorii din telenovela “Iubire si onoare”, la filmarile din Bodrum, Turcia, care au avut loc intre 1 si 17 mai. Imagini de making of de la secvente impresionante, locatii si sedinte foto incendiare, obiceiurile lumii arabe vazute din prisma personajelor, toate acestea vor arata telespectatorilor toata munca din spatele camerelor de filmat.
In editia de astazi a emisiunii “Povestiri de noapte”, telespectatorii vor vedea cum a inceput totul, care au fost peripetiile de pe drumul cu autocarul, oprirea la Canakkale, popasurile, calatoria cu feribotul si mult asteptata sosire in Bodrum. Inca de la primele ore ale diminetii actorii si intreaga echipa de productie a telenovelei “Iubire si onoare” au pornit in calatoria spre Turcia, locul unde-i astepta inceputul unei noi aventuri actoricesti. Tot drumul in autocar, actorii au intretinut atmosfera cu glume, s-au distrat copios jucandu-se mima, au ascultat muzica arabeasca si au admirat peisajele superbe de pe drum. In plus, Radu Valcan a citit pasaje din Coran si s-a documentat despre lumea araba. Dupa un drum de 16 ore, autocarul a ajuns la stramtoarea Dardanele, iar in timpul in care au asteptat imbarcarea pe feribot, Majda s-a imprietenit cu grup de tineri turci care dansau pe muzica traditionala turceasca iar Ioan Isaiu “a cercetat” privelistea printr-o luneta. Virgina Rogin s-a declarat incantata de drumul cu autocarul, fiind obisnuita din turneele pe care le-a avut de-a lungul timpului.
Astazi, de la ora 22.30 la “Povestiri de noapte”, telespectatorii ACASA pot urmari cum a inceput toata aventura care se numeste acum “Iubire si onoare”.
edit post
0 Response to 'Aventuri la Bodrum, cum s-a filmat Iubire şi onoare numai la Poveştiri de noapte'

Trimiteți un comentariu