Ultimul sezon din Lege si faradelege vine la Pro Cinema

Posted On 16:19 by Devoratorul de TV |

Intr-o lume dură, cu o morală ambiguă, în care limita dintre bine şi rău este încălcată în fiecare zi, politistii dintr-un departament al politiei din Los Angeles incearca sa frineze infractionalitatea si sa pastreze, actionind intr-un mod neconventional, strazile sigure. De multe ori lucrind chiar impotriva propriilor colegi, sau servind doar propriile interese, acesti politisti actioneaza cu o duritate extrema, insa eficienta lor este maxima. Povestea acestora se apropie insa de deznodamint, pentru ca, din 13 august, in fiecare vineri, de la miezul noptii, Pro Cinema va difuza ultimul sezon al serialului “Lege si faradelege”. Vic Mackey (Michael Chiklis) trebuie sa lupte atit pentru insigna, cit si pentru viata sa in acest ultim sezon, cistigator al premiului AFI pentru cel mai bun serial.
In palmaresul serialului “Lege si faradelege” se mai regaseste insa si premiul Globul de Aur, categoria “cel mai bun serial”, iar Michael Chiklis a cistigat un Emmy, dar si un Glob de Aur pentru rolul lui Vic MacKey.
Ultimul sezon din “Lege si faradelege” promite actiune si rasturnari spectaculoase de situatie, iar unele dintre intrigile dezvoltate in sezoanele trecute isi vor afla acum deznodamintul.
Corinne, fosta sotie a lui Vic, este de acord sa colaboreze cu Dutch si Claudette pentru a-l trimite pe Vic la inchisoare, dupa ce afla de nenumaratele infractiuni comise de acesta. Ronnie se pare ca este si el implicat in acest proces. Dutch are insa si el propriile sale probleme cu un adolescent care se dovedeste a fi criminal in serie. Daca Vic va cadea in capcanele intinse si va plati pentru actiunele sale situate dincolo de limita legalitatii, telespectatorii vor afla din cel de-al saptelea si ultimul sezon al serialului difuzat de Pro Cinema incepind din 13 august.
edit post
0 Response to 'Ultimul sezon din Lege si faradelege vine la Pro Cinema'

Trimiteți un comentariu