Un trio formidabil în Iubire şi onoare

Posted On 12:27 by Devoratorul de TV |

In cel mai nou proiect MediaPro Pictures pentru ACASA, “Iubire si onoare”, Alina Chivulescu si Sabina Posea vor fi cele doua sotii ale lui Denis Stefan. Actorul Catalin Catoiu il va interpreta pe colegul de breasla si partenerul de afaceri al lui Denis Stefan.Pentrul rolul din “Iubire si onoare”, Denis Stefan va imbraca din nou hainele albe de doctor, de aceasta data, ale unui chirurg plastician de origine araba, Rashid Hammond, care a studiat la Facultatea de Medicina din Bucuresti: “Cred ca Rashid este o persoana care incearca si reuseste cel putin pana la un punct sa pastreze un echilibru intre traditiile emiratului din care provine si viata si profesia lui din Romania. Rashid e un personaj care se va intalni datorita profesiei lui cu intamplari atat amuzante cat si dramatice. Noul proiect ACASA va surprinde telespectatorii prin tema aleasa, prin noile conflicte si prin personajele foarte interesante”, spune Denis Stefan.
Alina Chivulescu o va interpreta pe frumoasa Amina, prima sotie a doctorului Rashid, de origine musulmana. Isi iubeste la nebunie sotul si pentru ca acesta sa nu fie acuzat de bigamie in tara sa, accepta sa treaca in fata romanilor drept sora lui: “Pentru mine acest rol inseamna bucuria unui nou inceput, a revederii colegilor. Totodata am parte si de emotii pentru ca voi juca un rol greu, un rol care ma poarta in alta lume, cel al unei femei musulmane. In religia musulmana femeile sunt supuse unor reguli foarte stricte. Personajul pe care-l voi interpreta este o femeie foarte intelegatoare care, chiar daca nu a avut sansa sa faca studii, are intelepciunea femeii simple”, povesteste Alina Chivulescu.
Sabina Posea va fi Silvia, sotia romanca a doctorului Rashid Hammond (Denis Stefan), care lucreaza intr-o firma de PR. Actrita marturiseste ca e foarte dornica sa-si cunoasca personajul: “Silvia are o personalitate complexa, cameleonica, este un personaj diferit de ce am interpretat pana acum. Telespectatorii vor descoperi ca sotiile se inteleg bine si il iubesc la nebunie pe Rashid”
edit post
0 Response to 'Un trio formidabil în Iubire şi onoare'

Trimiteți un comentariu