Laura Cosoi iubeste caii

Posted On 17:55 by Devoratorul de TV | 1 comentarii

Simpatica si talentata Laura Cosoi, cea care a făcut senzaţie la show-ul Bailando por un sueno internacional si a jucat in seriale ca "Aniela" sau "La Bloc", si-a descoperit o noua pasiune: echitatia! Deşi unii ar putea sa-l considere un sport periculos, Laurei nu îi este teamă să-l practice tocmai pentru că îi plac foarte mult caii şi consideră că doar aşa poate ajunge să-i înţeleagă şi mai bine.
„Atunci când timpul îmi permite, dau o fugă la cursurile de echitaţie. M-am îndrăgostit pur şi simplu de sentimentul de libertate pe care îl am atunci când călăresc şi încerc să descopăr astfel o formă cât mai bună de comunicare cu căluţul meu”, a mărturisit încântată Laura Cosoi.
Deşi Laura s-a urcat prima dată pe un cal în urmă cu mai bine de zece ani, când era la munte şi a făcut astfel o plimbare prin pădure, ea şi-a dat seama recent că echitaţia este o pasiune adevărată, iar acum se gândeşte serios ca pe viitor să îşi cumpere chiar un cal numai şi numai al ei. Deocamdată, frumoasa blondă este conştientă de faptul că acest sport implică şi nenumărate riscuri şi până acum a fost în permanenţă supravegheată de antrenoare.
Recunoscută pentru stilul şi rafinamentul de care dă dovadă la fiecare apariţie publică, Laura mărturiseşte că încălţările pe care le primeşte la antenamente i se par „foarte fashion” şi îi completează perfect echipamentul pe care deja şi l-a cumparat.
| edit post
Gossip TV. Natalia, povesteste ne despre inceputurile tale, despre locurile copilariei.

N.S. M-am nascut in Madrid, in Spania, apoi am trait in Ghana, Africa. De acolo m-am mutat in Venezuela. Cred ca port in suflet o particica din toata lumea. Fizic, acum casa mea e in Miami. Inima mea va fi mereu in Venezuela, pentru ca am crescut cu “cachapas”. Vedeam pe fereastra un munte minunat si un cer albastru! Iar asta nu gasesti peste tot. Desi alte tari imi ofera si ele peisaje variate si minunate, mereu le duci dorul celor cu care esti obisnuit. Cind esti departe, le doresti cel mai mult. Cand pleci, devii nationalist.
G. Eti iubita de public datorita rolurilor tale. Cum ai inceput sa joci i telenovele?
Sunt actrita de telenovele si imi place meseria mea. Cunosc artisti carora le place, dar care nu iubesc meseria asta. Mi-am inceput cariera in Venezuela, apoi am venit la Miami, m-am dus in Mexic, in Peru, apoi m-am intors in Miami, apoi iar in Venezuela… Am fost mereu cate putin peste tot. Cu telenovelele, am calatorit in America de Sud, in Europa, peste tot.
G. Care productie in care ai jucat ti-a placut cel mai mult?
Daca ar trebui sa repet un serial, as alege “Mi Gorda Bella” sau “La Mujer de Mi Vida”. Au fost momente-cheie in cariera mea. G. Ai avut o viata personala foarte zbuciumata. S-au intamplat multe in ultimii ani. Ce ne poti spune si noua despre acest aspect? Lumea a inteles ca uneori oamenii gresesc, alteori nu. Casnicia nu e usoara. Are suisurile si coborasurile ei, lucru nepermis unui artist. Se face mare valva. Te ciondanesti putin, apare peste tot cate-ai certat. Te impaci, vuiesc ziarele ca te-ai impacat. Cand, de fapt, e ceva obisnuit, toata lumea trece prin asta. Asa cum ai unele probleme la serviciu si lupti sa le depasesti, sa mergi inainte, trebuie sa inveti ca si casnicia e o responsabilitate. O responsabilitate pe care ti-o asumi de buna voie, in fata Domnului, a legii si a lumii intregi. Trebuie sa inveti sa infrunti problemele, sa nu te dai batut. Uneori vrei sa-ti pice totul din cer, sa se schimbe ceilalti, nu tu. Ai mereu senzatia cadetii adevarul absolut, cand nu e deloc asa. Daca alegi sa ramai langa partener, sa-ti
pui casnicia pe picioare, sa continui aceasta relatie frumoasa pe care ai inceput-o candva, trebuie sa-i dai bataie. Am invatat ca nu trebuie sa te dai batut in fata obstacolelor. Dupa ce trec problemele, intelegi ca uneori te ineci intr-un pahar cu apa. Suntem egali! Barbatii si femeile au aceleasi raspunderi. Intr-un cuplu, increderea este cea mai importanta. Nu trebuie sa calci femeia in picioare ca sa te simti barbat. Dimpotriva, trebuie sa intinzi mana, ca sa o ajuti sa se ridice.
G: Cat erai cu Mario s-a zvonit ca ai avea si alte aventuri cu alti barbati. Nu te-au deranjat aceste zvonuri?

Pentru ca eram in luna de miere, calatoream mult. M-am imprietenit cu presedintele liniei aeriene si zburam des. Mi-a acordat multe bousuri la clasa I, fiindca eram artista. Mario e si el actor si calatoream fiecare in alta parte. Si el primea bonusuri, nu doar eu. Dar despre Mario nu s-a zis niciodata ca ar avea o idila cu acel domn. Presa se agata mereu de astfel de lucruri. Cand mi-a ajuns zvonul la urechi, m-a amuzat. Nu era nimic adevarat. A fost pur si simplu o afacere. Putem spune ca si facem publicitate calatorind mereu cu aceea companie. Calatoream practic in fiecare saptamana. Este ceva obisnuit sa fiu vazuta in avion, dar ma duceam sa-mi vad sotul nu aveam nici o idila cu nimeni. intr-o relatie, increderea e cea mai importanta. Daca am incredere si siguranta de care am nevoie, nu e loc de indoieli. Nu ai nevoie de mult timp ca sa faci rau. Dureaza doar o clipa! Hotarasti singur sa ai o relatie cu cineva. Daca eu sunt geloasa si imi fac griji mai mereu, si el poate fi gelos si ingrijorat, iar eu nu fac nimic. Hotul vede numai hoti in jur, iar eu sunt cuminte. Trebuie sa recunosc ca sunt geloasa. Sunt om ca toti oamenii. Incerc sa nu ma uit la scenele de dragoste de la televizor. Am o imaginatie bogata si nu vreau sa i dau frau liber. Nu ma poate rani ceea ce nu vad.

G. Cum l-ai cunoscut pe Mario? Ce cea mai cunoscuta relatie a ta, chiar daca acum esti cu altcineva si vei deveni mama....

In cuplu, e foarte important sa fii satisfacut sexual. Iti da stralucire, te face mai fericit. Asta e tot! E motorul lumii! Din sex se nasc lucrurile minunate. Copii, familia… Manevrat cu inteligenta, te poate face mereu fericit. Iubirea se imbina cu sexul, sunt strans legate intre ele. Urasc singuratatea. Nu sa fiu singura, nu-mi place. Sunt foarte vorbareata, comunicativa, sociabila. Daca as ramane singura, cred ca mi-as vorbi singura in oglinda. Acum sunt fericita, mi-e bine. Au fost mai multe speculatii, Ca sa evit orice probleme si orice neantelegeri, acum prefer sa fiu rezervata in privinta vietii mele personale.

G. Ai foarte multi fani in Romania si un public ce te iubeste foarte mult. Ce le trasmiti?

Multumesc publicului riman pentru toata dragostea aratata. Primesc in continuare e-mailuri din Romania si din multe alte locuri. Dar, de cand am fost acolo, cred ca in anul 2000, primesc mereu dovezi de afectiune si de dragoste de la ei. Multumesc pentru iubirea voastra, va port in suflet Sper sa ma sprijiniti in continuare, fiindca pun mult drag in ceea ce fac. Dedic totul publicului meu. Va sarut!
| edit post

Demi Lovato se intelege cu ex ul

Posted On 12:30 by Devoratorul de TV | 1 comentarii

Desi credea ca nu se va intelege cu fostul ei iubit de la Jonas Brothers, pe parcursul viitorului turneu de promovare pentru "Camp Rock 2" iata ca Demi Lovato si-a schimbat parerea. Vedeta din "Sonny si steluta ei norocoasa" a declarat ca acum e ok si ca nu isi mai face griji din aceasta cauza. Sa o credem pe Demi Lovato? Poate s-au impacat deja...
| edit post

Exclusiv! Natalia Oreiro despre viata ei

Posted On 12:19 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Natalia Oreiro: Sunt o femeie latină. Am curbe şi o talie frumoasă. Am fost amanta tuturor iubiţilor mei. Sunt foarte romantică. N-o să mai găsiţi alta ca mine. Dacă primesc un rol în Alaska, partenerul meu ştie că acolo mă duc...
M-am născut în Uruguay, în '77, toamna, pe 19 mai. M-am născut în El Prado, dar ne-am mutat imediat în Cerro. E un cartier din Montevideo, unde locuieşte toată familia mea. Am început să fac cursuri de teatru pe la opt sau nouă ani, încurajată de un profesor de la şcoală, pe nume Julio. De atunci am hotărât că viitorul meu e pe scenă, să joc, să cânt, să fug de cineva... La 16 ani, am simţit nevoia de a-mi lărgi orizontul. Un reprezentat argentinian mă văzuse într-o reclamă, în care mă plimbam cu un căţel, iar băieţii se uitau la fundul meu. De atunci e celebru! Am venit aici cu banii din reclame, ca să particip la audiţii. Până la urmă, am primit un rol foarte mic într-o telenovelă, care se numea "Inconquistable corazon". Nu am avut replici, dar a fost marea mea şansă. Dar, pentru asta, trebuia să mă mut aici. Aveam un iubit în Uruguay, la 16 ani, şi simţeam că mi se frânge inima. Acolo erau toţi prietenii mei, părinţii, bunicii... Bunicii mei au murit când eu eram aici. A trebuit să mă rup de multe pentru a-mi urma visul. Am plâns nopţi în şir şi am vrut să mă întorc, dar era ceva în mine mult mai puternic. În Argentina, nu mai conta nimic din ce făcusem, nu eram cunoscută. Am început cu un personaj fără replici. Multe colege de atunci au rămas la acest stadiu. Eu am avut norocul să fiu văzută şi să primesc şi alte roluri. Am adăugat şi eu multă muncă şi multă răspundere. N-am ajuns pierdută în Argentina şi m-a ispitit vreun producător şugubăţ. Nici măcar nu s-a pus problema. Am inspirat mereu ceva protector. Oamenii prind drag de mine şi mă ajută foarte mult. Nu sunt răuvoitoare, asta e!
AŞA SUNT EU ! Sunt foarte romantică. N-o să mai găsiţi alta ca mine. Nu sunt mincinoasă din fire. Am spus minciuni nevinovate, dar ca să nu-i rănesc pe ceilalţi. Prefer sinceritatea înainte oricărui lucru. Nu spun că nu suport când alţii mint. Nu suport să insişti în minciună, căci înseamnă că mă iei de proastă. Sunt o femeie latină. Am curbe şi o talie frumoasă. Îmi place să mănânc ciocolată, făinoase şi pizza, dar nu sunt dependentă de gimnastică, nu-mi place. Îmi plac mai mult lucrurile care mă distrează. Pentru un personaj de anul trecut, m-am antrenat mult la circ. Trapez, frânghii, plase... Asta mi-a întărit muşchii şi mi-a permis să mănânc mai mult. Mănânc sănătos, nu-mi plac prăjelile. Nu mănânc carne, nici măcar pui, dar mănânc multe legume. Cred că asta ajută. Am avut cândva probleme cu acneea, ca majoritatea fetelor, dar, slavă Domnului, a trecut, iar acum am o piele sănătoasă ! Mă protejez cu creme, îmi curăţ bine tenul şi nu mă culc niciodată machiată. Starea de bine şi fericirea se reflectă cel mai bine pe chip, când eşti îndrăgostit, când ai proiecte. Oricât te-ai omorî la sala de sport şi ai mânca un măr pe zi, dacă eşti o acritură, se vede, iar asta nu acoperă nici un machiaj. Sunt foarte exigentă în muncă, iar asta e bine, mă face să evoluez. Dar sunt şi cel mai sever critic al meu. Nu mă deprim, dar nu pot fi atât de slabă. Oamenii nu-şi dau seama, dar tu, da, fiindcă ştii că poţi mai mult. Te superi că n-ai reuşit la un moment dat. Sau lucruri mai simple, poate nu din actorie. Dar să stai în pat foarte deprimată şi spoită toată... E fals ! În ultima mea telenovelă, "Dorinţa", personajul meu era la început o fată foarte dezinhibată, o artistă de varietăţi, cu o viaţă destul de grea. Într-un fel, folosea o mască de machiaj pentru a se apăra. Şi era machiată strident. La un moment dat, personajul descoperă că are altă familie. E pierdută într-un sat în care toţi se uită urât la ea. A fost ideea mea să aleagă să treacă de la un machiaj strident, cu gene false şi ruj roşu, la lipsa completă a fardurilor. A fost o schimbare puternică şi m-a ajutat mult, ca actor. Aşa se văd cele două feţe ale personajului şi e mai realist.PERSONAJELE MELE
Pentru un actor, toate sunt o provocare. Personajul din "Înger sălbatic" a ajuns la inima unui public larg. Sunt oameni care vorbesc alte limbi şi au văzut şi alte seriale ale mele, dar "Înger sălbatic" mi-a deschis poarta lumii şi nu uit asta. Mi-a oferit posibilitatea de a mă remarca pe plan muzical şi de a fi urmărită şi în alte filme şi seriale. Mi-e foarte greu să nu mă implic de la început în fiecare rol şi să nu vin cu idei. Moravia, hai să ne înţelegem. Una e că am întârziat, şi alta să-mi ceri să-ţi arăt fundul. Dacă nu ne implicăm complet, parcă nu ajungem la inima oamenilor. Vreau doar un teren pentru copii. Mă refuzi, tată ? Cholito a fost un personaj la care am colaborat foarte mult. Am avut multe idei. Era primul meu rol important într-o telenovelă clasică. Avea toate caracteristicile unei telenovele clasice, dar i-am adăugat umorul. În acel moment, era ceva nou. Acum parcă se foloseşte mai mult. Cariera de actriţă mi-a permis să intru în casele oamenilor ca o rudă, iar muzica mi-a oferit ocazia de a-i cunoaşte personal. În toate ţările vizitate am ajuns ca şi cântăreaţă. Am călătorit în locuri în care nu credeam să ajung. Sunt foarte mândră să pot duce limba spaniolă în culturi atât de îndepărtate, cu limbi diferite. Şi e foarte greu. În mai şi iunie, anul acesta, am filmat un miniserial pentru televiziunea rusească. A trebuit să vorbesc ruseşte. Mi-am dat seama ce efort fac fanii ca să-mi vorbească în spaniolă. Pentru că, oriunde m-aş duce, oamenii îmi vorbesc în spaniolă. În Rusia, am auzit oameni cântând. "Sunt din Rio de la Plata, inimă latină, în ritm de candombe". Un rus cânta în spaniolă, spunea că e din Rio de la Plata şi vorbea despre candombe, care e specific Uruguay-ului. Aşa s-a întâmplat şi în Polonia, în Ungaria şi în România, unde am filmat un videoclip în castelul lui Dracula. Dincolo de discuri, de vânzări şi de toate astea, rămân cu faptul că pe oameni îi atrage altă cultură, prin munca mea. Simt că le place ceea ce fac şi că vin la concertele mele, că se identifică cu personajele şi cu piesele mele. Cel mai frumos e să simţi că s-au legat prietenii noi. De exemplu, sunt două fete, Esther şi Diana. Sunt două unguroaice. Una stă în Buda, cealaltă în Pesta. Nu se cunoşteau, dar s-au împrietenit prin intermediul fan-clubului şi sunt nedespărţite. Se întâlnesc o dată pe lună la mijlocul podului, pentru că locuiesc la o distanţă de 400 de kilometri una de cealaltă. Pentru mine, e emoţionant, când ştiu că, datorită mie, mii de copii din lume au prieteni noi. E cel mai frumos lucru. Şi fac multe pentru ceilalţi. Se întâlnesc, adună haine pentru copiii nevoiaşi, sărbătoresc Ziua Copilului... E frumos, nu e doar sentimentul că te urmăresc o mulţime de oameni. Asta alimentează doar orgoliul artistului. Multă lume din America Latină e de părere că europenii sunt reci. Nu e adevărat, sunt chiar mai calzi decât cei de aici. Sunt foarte pătimaşi. Am filmat cu actori de acolo, foarte amabili şi prietenoşi. Când am ajuns în Polonia, mă aştepta foarte multă lume la aeroport. Dar erau mai cumpătaţi, nu ca în Ungaria, de exemplu. Au venit mii de tineri la aeroport. Sau în Rusia ! Erau mai rezervaţi, iar eu eram deja mai mare. Am ajuns la hotel şi m-au invitat la o plimbare prin oraşul istoric. Le-am cerut să aştepte să fac un duş. Am fost cu un grup restrâns, care mă însoţea. Ne-am plimbat pe străzi, am intrat în locurile istorice, când am văzut în depărtare
o masă de oameni. M-am gândit că era o manifestaţie şi că nu vom putea vizita zona. Dar maşina s-a oprit în mijlocul aşa-zisei manifestaţii. Era pentru mine. 3.000 de oameni, în piaţă, îmi cântau numele ! Nu-mi venea să cred, fiindcă era prima mea călătorie în Europa de Est. Era surprinzător. Ştiu că am ieşit prin trapa maşinii să-i filmez cu camera mea. O nebunie. Când am fost în Praga, am avut şi acolo persoane de securitate. Nu la fel de multe, dar erau oameni duri. În Praga, nu era o avalanşă de oameni. Ştiu că erau foarte respectuoşi, stăteau la coadă ca să mă salute. Eu voiam să ies, ca să cunosc oraşul. În unele ţări am fost de multe ori, dar echipa mea le cunoaşte mai bine. M-am tot gândit şi am trimis-o pe mama să-mi cumpere o perucă blondă. Mi-a adus peruca, mi-am pus-o şi am ieşit pe uşa din faţă. Am trecut de cordonul de securitate şi nici nu şi-au dat seama. Am petrecut toată ziua afară, îmi amintesc că era primăvară. A început să ningă pe Podul Carol. Pentru mine, a fost o întâmplare fascinante, o senzaţie magică, pe care am putut s-o trăiesc ca oricine din echipă. Când ne-am întors la hotel, îşi dăduseră seama că am fugit
şi chemase cineva poliţia. Paznicii erau roşii ca focul. M-ar fi strâns de gât, dar nu puteau.
M-au rugat să nu mai fac asta, că îi omoară, că e slujba lor. Încă puţin şi anunţau Interpolul, fiindcă nu mă găseau nicăieri. Iar eu n-aveam nici o treabă, cu peruca mea, deja în dezordine.

PROFESIA MEA
Mulţi oameni găsesc o formulă şi rămân la ea. Sunt fericiţi şi mi se pare foarte bine. Dar eu sunt atât de zbuciumată, încât vreau mereu ceva diferit. Dacă am făcut ceva, oricât mi-ar fi mers de bine, următorul proiect trebuie să fie exact opusul, iar oamenii să vadă mai multe Natalii ca actriţă şi ca şi cântăreaţă. Evoluţia mea muzicală a fost mai degrabă eclectică. Mi se întâmplă şi acum, când pregătesc al patrulea disc. Am crescut, am trecut prin multe şi mi-am schimbat şi gusturile. Toate astea se reflectă în munca mea, ca şi cântăreaţă şi compozitoare, fiindcă eu scriu unele dintre piese, dar şi ca actriţă. Îmi place să fac televiziune, dar îmi place să fac şi film. Lucrez la nişte filme independente, unde pot da naştere unor personaje cu care publicul nu prea e obişnuit. Sunt provocări care ies mai bine sau mai puţin bine, dar aşa e viaţa. E o provocare pentru mine ca actriţă să pot interpreta şi alte roluri, ca oamenii să treacă dincolo de personajul Natalia şi să creadă personajul interpretat, ca actriţă. Când joci, deşi îi împrumuţi din trăsăturile tale, e un personaj. Când cânţi, deşi e povestea altuia, eşti tu însuţi. Când oamenii vin la un concert,
ştiu că eu sunt cea care cântă. Se gândesc că povestea din cântec e a mea, iar de multe ori aşa şi e. Deşi nu eu am scris versurile, mă întâlnesc mereu cu autorii şi îi rog să scrie o piesă anume. Cum a fost cu "Rio de la Plata", care spune povestea mea. Muzica îmi dă şansa de a spune multe lucruri la persoana întâi. Nu am deloc pretenţia de a rămâne în istoria muzicii. Îmi ajunge să-mi spună cineva că a fost fericit în ziua aia. Încerc să nu-mi doresc tot timpul multe lucruri. Când ţi se îndeplineşte dorinţa, aceasta se stinge. Şi e puţin pervers. Îţi doreşti imediat altceva şi nu te bucuri de ce ai obţinut. Deşi e foarte greu, să nu credeţi că reuşesc mereu, încerc să-mi doresc ceva şi să muncesc mult pentru asta, iar când obţin acel ceva, să mă bucur cât pot de mult.

PARTENERULUI MEU ŞI ALŢI BĂRBAŢI
Am fost amanta tuturor iubiţilor mei. Şi sunt toţi căsătoriţi ! Vorbesc serios ! Se întâmplă destul de des să se cunoască două persoane, să formeze un cuplu pe ecran şi să ajungă cuplu şi în realitate. Mie nu mi s-a întâmplat niciodată, sunt prietenă cu partenerii mei. Am avut mereu o relaţie când a trebuit să joc. Să spunem că e din respect faţă de propriul partener, ca şi când ai trage cortina, iar acolo nu intră nimeni. Sunt demodată, foarte fidelă şi ştiu să separ lucrurile astea. Unii actori nu reuşesc, dar credeţi-mă că se poate. E bine să legi o relaţie foarte apropiată, iar când vin scene de sărutări, ştii că eşti protejat, că persoana respectivă va avea grijă de tine. În general, în aceste situaţii, femeia e mai expusă decât bărbatul. Când eşti prietenă cu protagonistul, ştii că va avea grijă de tine. Din fericire, aşa mi s-a întâmplat cu toţi junii-primi cu care am jucat, ca Facundo Arana, ca Pablo Rago... N-aş vrea să uit nici unul, fiindcă am lucrat cu mulţi. Dar ne-au legat prietenii frumoase, pe care le-am păstrat. După părerea mea, nu trebuie să pierdem romantismul. Trebuie să existe atât la femei, cât şi la bărbaţi. Asta caut la celălalt, să fie romantic. Pentru că asta îi dă tandreţe şi duioşie vieţii, îi dă căldură şi bucurie. E ca acele lucruri mărunte care nu trebuie să dispară. Nu sunt deloc rece şi calculată în iubire. Înainte de a privi bărbatul ca pe un organ reproducător, sexual, văd un el un tovarăş în momentele de tandreţe. Şi latura sexuală e importantă, dar pentru mine contează mai mult
camaraderia şi sinceritatea. Sunt rezervată când trebuie să vorbesc despre relaţiile mele. Mă retrag. Pe urmă trebuie să am grijă ce spun. E un tovarăş extraordinar, un om pe care îl admir foarte mult. Învăţ multe de la el, are mai multă experienţă decât mine. 20 de ani diferenţă. Dar nu se vede ! El e foarte haios. Oamenii îl cred un rocker nebun, dar sunt foarte departe de adevăr. Îl distrug ! Toată imaginea lui de dur... E chitarist şi vocal în trupa rock "Divididos". Ne-a făcut cunoştinţă un muzician, prieten comun. Nu, nu a fost dragoste la prima vedere, dar a fost o energie de a-ţi dori să fii imediat alături de celălalt. Nu mai întreba nimic !
| edit post

Sărbătoriţii zilei!

Posted On 00:02 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Astăzi, 31 iulie, avem paisprezece sărbătoriţi. Wesley Snipes din “Miami Vice” şi “H.E.L.P” împlineşte 48 de ani, Michael Biehn din “Adventure Inc” - 54 de ani, Eric Lively din “The L. World” şi “Modern Men” - 29 de ani, Christina Cox din “Numbers” - 39 de ani, Ben Chaplin din “Soldier, soldier” şi “Game On” - 40 de ani, Loren Dean din “Numbers” şi “Bones” - 41 de ani, Jay Bontatibus din “Tanar si nelinistit” - 46 de ani, Barry Van Dyke din “Diagnosis Murder” - 59 de ani, Lane Davies din “Santa Barbara” - 60 de ani, Susan Flanery (foto) din “Dragoste si putere” şi “Dallas” - 71 de ani, BJ. Novak din “The Office” - 31 de ani, Rudolf Martin din “Dexter” şi “24” - 43 de ani, Emilia Fox din "Silent Witness" - 36 de ani şi Horaţiu Mălăele din "La Urgenţă" - 58 de ani. Gossip TV şi Devoratorul de TV le urează "La Mulţi Ani!".
| edit post
Au inceput filmarilele pentru "Neveste disperate", sezonul sapte, si Eva Longoria si-a postat o fotografie pe pagina ei de Twitter. Si nu cu oricine, cu cu mica ei prietena, Madison de la Garza, cea care o joaca in serial pe fiica ei. Cele doua se inteleg foarte bine si au devenit bune prietene!
| edit post

Ştiri pe bandă rulantă

Posted On 12:35 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Rachel Bilson din "Rebel în California" se întoarce pe platourile serialului "How I Met Your Mother".**** Jim Beaver din "Supernatural" va fi guest star în "Law & Order: Los Angeles".**** Jennifer Grey din "Dans murdar" va fi invitată specială în câteva episoade din "Dr. House". **** Charlie Sheen se va întoarce pe platourile de filmare în serialul "Two and a Half Men".
| edit post

Sărbătoriţii zilei

Posted On 00:02 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Azi, 30 iulie, avem şaptisprezece sărbătoriţi. Jaime Pressly din “Jack&Jill”, “Farmece” şi “My name is Earl” împlineşte 33 de ani, Hilary Swank din “Beverly Hills 90210”, “Leaving LA” şi “Camp Wilder” - 36 de ani, Fabiola Camponares din “Prisoniera de amor” şi "Săracii tineri bogaţi" - 38 de ani, Victor Alfieri (foto) din “Days of our lives”, “Dragoste şi putere”, “Pasiuni”, “Alias” şi “CSI Miami” - 39 de ani, Vivica A. Fox din “Tanar si nelinistit”, “Cosby”, “City of Angels” şi “1-800 – Missing” - 46 de ani, Claudia Ramirez din “Maria Jose” - 46 de ani, Lisa Kudrow din “Friends”, "Mad about you" şi “The Combeack” - 47 de ani, Laurence Fishburne din “One life to Live” şi “Miami Vice” - 49 de ani, Richard Burgi din “Santinela”, “24”, “CSI”, “Amy”, “Districtul”, “Point Pleasant” şi “Neveste disperate” - 52 de ani, Laura Zapata din “Visuri fără preţ” - 54 de ani, Delta Burle din “Popular” şi “Touch by an Angel” - 54 de ani, Ken Olin din “Alias”, “Falcon Crest”, “Hill Street Blues”, “EZ Streets” şi “LA Doctors” - 56 de ani, Arnold Schwaryenneger din “Povestiri din cripta” - 63 de ani, Simon Baker din “Ingerul pazitor” şi “Smith” - 41 de ani, April Bowlby din “Doi barbati si jumatate” şi “CSI” - 30 de ani şi Yvonne Strahovski din "Chuck" - 28 de ani. Gossip TV şi Devoratorul de TV le urează La Mulţi Ani!".

Dean Cain din "Lois si Clark" - 44 de ani,




| edit post

A fost idolul actritelor si fanelor de telenovele si a trecut prin mai multe scandaluri. Acum Fernando Carillo ar vrea sa cucereasca si Hollywood-ul si se pare ca a primit o oferta din cetatea filmului pe care o va accepta. Filmul se va numi "Gone Hollywood" si filmarile vor incepe cat de curand.
| edit post

Marlene Favela are mascote

Posted On 22:02 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Actrita din "Zorro" si "Contra viento y marea" a postat pe pagina sa de twitter o imagine cu cele doua mascote ale sale. Acestea sunt doi catei, iar Marlene Favela spune ca ii iubeste mult si spune ca i cheama Jeremias si Panchito.
| edit post

Shane West si-a serbat ziua impreuna cu 15 fete

Posted On 18:03 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Shane West, actorul care interpreteaza rolul doctorului Ray Barnett in serialul „Spitalul de urgenta” („E.R”) difuzat de Pro Cinema, a avut parte de o aniversare pe care nu o va uita prea usor. Actorul, care a implinit 32 de ani, si-a sarbatorit ziua de nastere impreuna cu niste prieteni la un restaurant cu specific italienesc. Dar aceasta a fost doar „incalzirea”. Dupa cina, Shane West s-a dus intr-un club de noapte, impreuna cu 15 fete care de care mai frumoase si a petrecut pina la ziua. Vedeta din „Spitalul de urgenta” a dovedit in nenumarate rinduri ca stie sa „traiasca din plin”, asa ca, pina la 5 dimineata, bautura a curs rauri, iar fetele au dansat pe mese. „Citeva dintre fete se sarutau unele cu altele chiar la masa lui Shane”, noteaza „New York Post”, adaugind ca vedeta din „Spitalul de urgenta” a baut toata noaptea si a plecat la ora 5 dimineata, insa nu singur, ci impreuna cu ...toate cele 15 fete.
| edit post

Marian Râlea va juca în Iubire şi onoare

Posted On 15:00 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Din această toamnă Marian Râlea va juca în "Iubire şi onoare". După "Îngeraşii" şi "Aniela", acum Ralea va fi Traian Nastase, un politician de succes, angrenat in situatii tipice peisajului politic actual: “Numele personajului spune tot, Traian Nastase este un personaj scos din viata cotidiana si din tot ce inseamna politicul romanesc, e un om care s-a chinuit sa ajunga unde a ajuns si care se conformeaza legilor politice romanesti”, povesteste marele actor.Tatal lui Kuki (Adrian Stefan) si al lui Cici (Adina Galupa), doi dintre membrii gastii de Dorobanti, Traian Nastase (Marian Ralea) are o mare ambitie, aceea de a-l vedea pe fiul sau deputat si realizat in viata politica: “Sunt inconjurat de actori tineri, exceptionali. De fiecare data cand filmam, pentru mine, Marian Ralea, e o mare bucurie. Fur din energia lor si incerc sa nu-i dezamagesc”, spune Marian Ralea.Telespectatorii il vor putea vedea pe Marian Ralea, din toamna, ACASA, in telenovela “Iubire si onoare”, in rolul Traian Nastase, un politician influent cu multe aspiratii.
| edit post

Noutăţi din soap-opera

Posted On 14:52 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

A apărut un nou număr al revistei CBS Soaps in depth cu multe noutăţi despre serialele soap-opera.
| edit post

Belinda imită vedetele

Posted On 14:33 by Devoratorul de TV | 1 comentarii

Cântăreaţă şi actriţă, vedeta din "Cameleonii" a apărut în câteva filmuleţe pe internet în care imită vedete. Belinda face haz de necaz pe seama unor staruri adevărate precum Britney Spears, Paulina Rubio sau Amy Winehouse. Nu ştim ce părere au fanii, însă Belinda nu ar fi trebuit să facă astfel de lucruri.
| edit post

Sebastian Stan are o nouă iubită

Posted On 13:32 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

După ce le-a învărtit pe degete pe colegele lui din "Gossip Girl", Leighton Meester şi Jessica Szhor, românul are acum o nouă iubită. S-ar părea că Sebastian Stan se întâlneşte acum cu Diana Aragon din serialul muzical "Glee".
| edit post

Înapoi în Tânăr şi neliniştit

Posted On 13:27 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

În Genoa City totul e posibil. S-ar părea că fosta soţie oarbă a lui Victor, Hope Adams, se întoarce în serial. Şi asta după ce personajul ei moare în 2008, s-a întors în amintirile personajelor şi acum se va întoarce din nou. Astfel că în episoadele din 13 şi 16 august Signy Coleman se întoarce în "The Young and the Restless" pentru a creea probleme.
| edit post

Bună Cristina. Eşti la al treilea serial de televiziune. Care rol ţi-a plăcut mai mult din cele interpretate până acum?

Fiecare personaj este o noua provocare. De la fiecare dintre ele am invatat cate ceva nou, dar Noor, personajul pe care-l interpretez in telenovela “Iubire si onoare” este, de departe, cel mai incitant. O sa vedeti.

Te-ai acomodat deja cu rolul lui Noor din “Iubire şi onoare”? Cum l-ai pregătit?

Suntem inca la inceput, iar Noor este un personaj complex, in fiecare zi de filmare descopar impreuna cu regizorii lucruri noi despre ea.
Cum este să treci de la un rol la altul, de la o perioadă istorică la alta? Acum doi ani erai în zilele noastre în „Îngeraşii”, anul trecut pe la 1900 în Aniela... acum faci parte din familia Emirului...

Pai, tocmai in asta consta provocarea. Este ca si cum ai trai mai multe vieti, ca si cum te-ai juca de-a printul si printesa, ca si cum ai intra tot timpul intr-o poveste noua, intr-o lume noua, intr-un vis.

Cum te înţelegi cu fraţii tăi din telenovelă? Dar fratele din viaţa reală?

Numai unul singur mi-e frate bun, Amir (Radu Valcan) celalalt, Aziz ( Augustin Viziru) este fratele meu vitreg si stiti cum e cu fratii si surorile vitrege din povestiJ. Fratele meu din viata reala, Tudor, tocmai m-a vizitat, am petrecut 10 zile impreuna, a fost si pe platourile de filmare, ne-am simtit foarte bine. Ce rol ţi-ai dori să joci cu adevărat?

Acum cel mai mult imi place sa o joc pe Noor. Mai tarziu vom vedea.

Actoria a devenit o pasiune? Vrei să dai la teatru?

Am venit in Bucuresti sa fac muzica, am descoperit actoria care a devenit marea mea pasiune, dar muzica va face intotdeauna parte din viata mea.

Ce faci în timpul tău liber? Ce alte pasiuni mai ai? Ce actori îţi plac şi ce muzică asculţi? Eşti pasionată de internet?

Vad o multime de filme si seriale, ascult multa muzica, citesc, merg la piscina. Imi plac toti colegii mei de pe platourile de filmare si sunt mandra ca joc alaturi de ei. Mi-e greu sa specific un nume, ar fi o lista foarte lunga. Imi mai plac: Anne Hathaway, Robert Pattinson, Patrick Dempsey si multi altii si, daca ar fi sa-i scriu pe toti lista, ar fi cam lunga. In cea ce priveste internetul, ca orice adolescenta de varsta mea, il folosesc destul de mult dar nu fac parte din categoria celor dependenti.

Ai participat la Dansez pentru tine. Ţi-a plăcut să dansezi? Ai mai dansat?

Imi place foarte mult sa dansez dar dansez foarte rar.

Te-ai gândit vreodată că vei ajunge actriţă?

Pana acum un an, nu. Dar acum sunt sigura ca asta se va intampla.

Cu cine te înţelegi cel mai bine din familia Acasă?

Ma inteleg foarte bine cu Ruxandra Ion care este ca si mama mea din Bucuresti, cu Diana Dumitrescu si Adela Popescu care sunt mai aproape de varsta mea, cu domnul Marin Moraru care-si imparte ciocolata cu mine, iar lista poate continuaJ

Când vei începe şcoala cum te vei împărţi între platourile de filmare şi orele de la şcoală? La ce liceu eşti?

Asa cum am facut si anul trecut, chiar daca lipsesc, o sa incerc sa recuperez. In conditiile in care am lipsit ceva timp anul trecut am luat premiul 2.

Un mesaj pentru citiorii Gossip TV şi viitorii fani ai telenovelei „Iubire şi onoare”.

Nu pierdeti niciun episod din telenovela „Iubire si onoare”,din toamna, ACASA si va promit ca o sa va placa foarte mult.
| edit post

Sărbătoriţii zilei

Posted On 00:02 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Astăzi, 29 iulie, avem unsprezece sărbătoriţi. Genesis Rodriguez (foto) din “Prizoniera” şi “Dona Barbara” împlineşte 23 de ani, Allison Mack din “Smallville” şi “Al 7 lea cer” - 28 de ani, Rachel Miner din “Totul despre sex”, “NY-LON”, “Medium” şi “CSI” - 30 de ani, Stephen Dorff din “Familia Bundy”, “Rosanne”, “Adam” şi “Bloosom” - 37 de ani, Brian Dattilo din “Days of our lives”, “CSI”, “California Dreams” şi “Salvati de clopotel” - 39 de ani, Alexandra Paul din “Baywatch”, “Baywatch Night” şi “Melrose Place” - 47 de ani, Kevin Spirtas din “Days of our lives” şi “Tanar si nelinistit” - 48 de ani, Will Wheaton din “Star Trek: The Next Generation” şi “Teen Titans” - 38 de ani, Josh Radnor din "How I Met Your Mother" - 36 de ani, Anca Sigărtău din "Aniela" - 43 de ani şi Mădălina Ghiţescu din "Cu un pas înainte" - 32 de ani. Gossip TV şi Devoratorul de TV le urează "La Mulţi Ani!".
| edit post
Se aude ca noua telenovela "Ojo por Ojo", care este regizata de Miguel Veroni, ar putea forma din nou cuplul mama fiica din "Fara sani nu exista Paradis". Adica este posibil ca actritele Carmen Villalobos si Catherine Siachoque sa joace din nou impreuna. Alaturi de ele ar mai putea juca Miguel Varoni, care a regizat si "Fara sani... sau Gregorio Pernia.
| edit post

Dulce Maria, gata de lansare

Posted On 21:16 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Pe 7 septembrie, fosta RBD si actrita in "Rebelde" este gata sa-si lanseze albumul. Acesta se va numi “Extranjera“ si Dulce Maria a inregistrat pe el 10 piese. Acestea sunt 1.- “Inevitable”2.- “Irremediablemente”3.- “No se parece”4.- “Vacaciones”5.- “Luna”6.- “Ingenua”7.- “24/7″8.- “Dicen”9.- “Extranjera”10.- “El hechizo”. Speram ca albumul va ajunge si la noi foarte curand la Universal Music Romania si, de ce nu, poate chiar Dulce Maria intr-un concert. Noi o asteptam!
| edit post

Stiri pe banda rulanta

Posted On 21:07 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Dupa ce a obtinut un rol principal in "Private Practice", Caterina Scorsone (foto) va fi invitata speciala in Grey's Anatomy".**** Eric Christian Olsen a primit un rol permanent in serialul "NCIS: Los Angeles". **** Serialul "Glee" va coopta in distributie un nou actor, pe Cheyenne Jackson. **** Justine Bateman a acceptat sa apara ca invitata speciala in serialul "Private Practice".
| edit post

Un bărbat bun la toate face ordine la Pro Cinema

Posted On 20:19 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Din 11 august, umorul britanic este adus la Pro Cinema de „Un bărbat bun la toate”, de luni până vineri de la orele 16.15. Când o casă este lăsată pe mâna unui bărbat, multe lucruri se pot întâmpla, dar cu siguranţă niciun moment nu poate fi plictisitor.
Varianta britanică a serialului de succes „Cine-i şeful?”, „Un bărbat bun la toate” este o comedie savuroasă, în care Charlie Burrows, interpretat de Joe McGann ajunge de pe terenul de fotbal, la cratiţă. În casa lui Caroline Wheatley, interpretată de Diane Weston, se simte nevoia unei menajere, dar şi a unui bărbat, iar din momentul în care mama acesteia îi aduce la uşă soluţia tuturor problemelor în persoana lui Charlie, nimic nu va mai fi la fel.
Alături de Joe McGann, fost reporter BBC, şi Diane Weston, telespectatorii o vor putea urmări în „Un bărbat bun la toate” şi pe câştigătoarea unui premiu BAFTA, Honor Blackman, actriţa care în anul 1995 era numită de Emipre Magazine una dintre cele mai sexy 100 de staruri din istoria filmului şi care la vârsta de 38 de ani era cea mai în vârstă Bond-Girl. În „Un bărbat bun la toate”, Blackman este Laura, mama lui Caroline şi cea care încearcă să îi apropie pe cei doi noi colocatari prin metode mai mult sau mai puţin... indiscrete. Katherine Helmond, actriţa care a jucat în „Cine-i şeful?” rolul Monei, echivalentul Laurei, este şi ea prezentă în „Un bărbat bun la toate”, în personajul unei ghicitoare care îl împinge pe Charlie să-şi recunoască sentimentele faţă de Caroline.
Creat de Blake Hunter, de două ori nominalizat la premiul Emmy şi câştigător a patru premii BMI pentru „Cine-i şeful?”, „Un bărbat bun la toate” este cea mai bună gospodină la Pro Cinema, din 11 august, de luni până vineri de la 16.15.
| edit post

Carmen Villalobos va juca intr-o noua telenovela

Posted On 15:52 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Interpreta Alejandrei din "Săracii tineri bogaţi" a primit o nouă ofertă. Actriţa Carmen Villalobos a acceptat să joace într-o nouă telenovelă care se va numi "Ojo por ojo". Nu se ştiu mai multe informaţii însă vom reveni cu noutăţi.
| edit post
Şantajistii lui John Stamos, vedeta serialului „Spitalul de urgenta” („E.R”) difuzat de Pro Cinema in fiecare simbata si duminica de la ora 19:00, au fost gasiti vinovati si condamnati la cinci ani de inchisoare.
Scott Sippola, in virsta de 31 de ani si Allison Cross, 24, au fost cercetati inca de anul trecut, cind FBI a lansat o operatiune in urma careia s-a descoperit faptul ca cei doi il santajau pe John Stamos ca vor publica niste fotografii si informatii compromitatoare daca nu vor primi in schimb 680.000 de dolari.
Sippola este proprietarul clubului Matrixx, din Marquette, Michigan, iar Cross o fosta angajata a clubului cu care proprietarul a avut o relatie.
Cei doi i-au trimis mesajele prin care il amenintau pe Stamos cu dezvaluiri compromitatoare prin e-mail, iar dupa un an de cercetari, „dr. Tony Gates” a reusit sa scape basma curata in urma anchetelor FBI-ului.
Avocatul lui John Stamos a declarat insa ca FBI nu a reusit sa gaseasca nici o poza compromitatoare la adresa clientului sau.
| edit post

Thalia e însărcinată?

Posted On 13:54 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Tot ce este posibil după cum se comportă soţul ei cu ea, impresarul Tommy Mottola. Thalia a apărut în public şi părea protejată de soţul ei. Oare să-i facă un nou moştenitor?
| edit post

Gabriel Soto face pe durul

Posted On 13:50 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

V-am povestit că interpretul lui Fernando din "Sortilegio" va juca rolul unui boxer. Gabriel Soto şi-a schimbat look-ul şi va juca în "Alacranes" rolul lui Kid Peña, în regia lui Humberto Zurita.
| edit post

Fernando Colunga face pe durul la filmări

Posted On 12:17 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Actorul din telenovela „Împreună pentru totdeauna”, pe care telespectatorii o pot urmări în fiecare zi ACASĂ de la orele 18.30, Fernando Colunga aproape s-a luat la bătaie cu Eduardo Capetillo. Eduardo Capetillo, cunoscut din telenovele precum „În numele iubirii”, „Focul iubirii”, sau „Mama vitregă”, şi-a creat un renume pe platourile de filmare pentru temperamentul său exploziv şi chiar a fost catalogat ca agresiv, sau capricios.
Totuşi, acum se pare că lucrurile au mers prea departe în decorurile de la cea mai nouă telenovelă protagonizată de Colunga, „Soy tu duena”, şi în care Capetillo joacă rolul celui mai bun prieten al acestuia. Mai nou, centrul atacurilor lui Capetillo este chiar Fernando Colunga. Deşi pe micul ecran sunt prieteni, când camerele de filmare se opresc, cei doi se ceartă la cuţite. Eduardo Capetillo a declarat că nici măcar nu vrea să-şi asocieze imaginea cu cea a lui Colunga, pentru că vieţile, obiceiurile şi gusturile lor sunt total diferite, iar Colunga ar face bine să nu se apropie de el. Problemele lui Capetillo se pare că au raţiuni estetice, deoarece actorului îi repugnă faptul că Fernando Colunga are atât de mare grijă de chipul şi corpul său şi spune că acesta este metrosexual.
Tensiunile dintre cei doi au atins cote maxime atunci când Capetillo a declarat că grija extremă a lui Colunga nu este deloc „bărbătească”. Scos din minţi, Colunga n-a mai suportat, i-a cerui explicaţii lui Capetillo şi i-a interzis categoric să se mai amestece în viaţa sa personală. Cei doi aproape s-au luat la bătaie pe platourile de filmare, dar au fost despărţiţi în cele din urmă de echipa de producţie, deşi Capetillo era dispus să meargă până la capăt pentru a-şi susţine punctul de vedere.
De la inicident, relaţia dintre cei doi merge din rău în mai rău şi nu se ştie dacă actorii vor reuşi să termine împreună filmările la telenovelă, sau scenariştii se vor vedea obligaţi să şteargă personajul lui Capetillo din scenariu.
| edit post

Noi vedete în Iubire şi onoare

Posted On 11:27 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Dan Condurache revine pe platourile de filmare din Buftea in telenovela “Iubire si onoare”, ce va fi difuzata din toamna ACASA, in rolul comandantului structurii de securitate care isi traieste viata la maxim alaturi de iubita lui, Vivi (Irina Antonie). Din echipa agentilor secreti fac parte Ioan Isaiu, Alexandru Papadopol, Mircea Gheorghiu, si tinerii actori Andreea Apetre si Umar Aziz Jassim. Dan Condurache va construi un nou tip de personaj, cel al comandantului unei structuri de securitate ultrasecreta din Romania, Matei Stiuca, un om care a urcat toate treptele ierarhiei ca ofiter de contrainformatii specializat pe lumea araba. Pentru pregatirea acestui rol, Dan Condurache a vizionat mai multe filme politiste: “Am urmarit toti fostii, actualii si viitori politisti de la Washington DC, NYPD, pana la Hobita, si sper sa nu raman doar un adjectiv. Cu toata complicitatea regizorilor care, poate, nu s-au saturat inca de mine, voi urca muntele unei aventuri ce vrea sa surprinda, pentru ca altfel multa lume sta la coada profesiei. Am jucat handbal pe post de inter sau extrema. Pentru binele spectatorilor prefer sa raman in chinul extrem din "extrema cea mai extrema", muncitor cu cuvantul”. Despre noua colaborare cu ACASA, marele actor marturiseste: “Succesul apartine echipei, o echipa omogena care a ramas cam aceeasi inca de la inceputuri. Oamenii acestei echipe au trecut peste toate, ne-au suportat, ne-au sustinut si pe ploaie si pe vant, poate ma vor primi din nou printre ei, pentru ca am ingropat destule impreuna”, marturiseste zambind Dan Condurache. In telenovela “Iubire si onoare”, Irina Antonie va fi Vivi, amanta comandantului Matei Stiuca (Dan Condurache), o tanara originara din Bacau, care ar face orice sa iasa in evidenta, sa aiba bani si sa apara pe prima pagina in ziare: “Vivi este o fata foarte ambitioasa, risca totul pentru a fi acceptata intre tinerii bogati unde exista sansa de a gasi un barbat care sa-i ofere confortul financiar mult ravnit.
Pentru ca a avut o viata dura si plina de neajunsuri, ea lupta acum cu toate armele ei pentru a-si face loc in viata mondena. E frumoasa, iseata, stie ce vrea si se foloseste de toate atuurile ei. Este totusi inocenta si nu-si da seama de primejdiile existente. Am in comun cu personajul meu faptul ca amandoua suntem ambitioase, insa spre deosebire de ea, eu stiu ca pentru a-mi indelplini visele trebuie sa muncesc mult si sunt constienta ca toate realizarile vin la timpul lor” spune despre noul rol de la ACASA, Irina Antonie.
Claudiu (Alexandru Papadopol), unchiul Ilincai (Madalina Draghici), este numarul doi in structura de securitate nationala iar Ioan Isaiu (Dan Stuttman) este un agent al CIA care colaboreaza cu structura.
Mircea Gheorghiu il va interpreta pe Felix, unul dintre membrii structurii de securitate, un tip care pana cand nu se aseaza in fata calculatorului, este “autist”. In momentul in care lucreaza pe calculator, vorbirea lui devine coerenta, e articulat, foarte ordonat, capabil sa transmita informatia corect si fara intarzieri. E foarte constient ca are probleme de comunicare cu cei din jur si din aceasta cauza e mereu stresat: “E un geniu al tehnicii, specialist in tot ceea ce inseamna domeniul IT, omul care e in stare sa rezolve orice problema prin intermediul computerului. In ceea ce priveste relatiile interumane este total nepriceput si este considerat omul gafelor, il trimiti sa cumpere apa si vine cu un pulover pe gat. Pentru acest rol am invatat despre cum sa te pregatesti sa fii total nepriceput la orice in afara de calculator”, povesteste Mircea Gheorghiu. Andreea Apetre a absovit UNATC-ul acum doi ani si a avut un prim contact cu televiziunea
Andreea Apetre a absovit UNATC-ul acum doi ani si a avut un prim contact cu televiziunea atunci cand a jucat in serialul “Arestat la domiciliu” difuzat la Pro Tv. Andreea Apetre s-a inscris in luna ianuarie la castingul organizat pe site-ul www.acasatv.ro iar acum se afla la prima colaborare cu ACASA, cu rolul lui Tutu din telenovela “Iubire si onoare”. Tanara actrita este extrem de incantata ca a obtinut un rol in noul proiect MediaPro Pictures: “Tutu este o persoana foarte ambitioasa, dedicata muncii si car se descurca in orice situatie. Este singura femeie din structura si tocmai de aceea incearca sa demonstreze tot timpul ca poate fi in pas cu colegii ei. Este o femeie lipsita de complexe, cu simtul umorului si care nu prea pune pret pe viata ei personala, pentru ea totul se reduce la munca”. Mai mult, Andreea este foarte entuziasmata de atmosfera de pe platourile de filmare: “Am filmat cu regizorii Iura Luncasu si Alex Fotea, amandoi mi se par extrem de inventivi, creativi si reusesc sa scoata, din orice, o situatie comica sau ceva care sa prinda. Am marea onoare sa joc alaturi de domnul Dan Condurache, un actor genial. Prin sugestiile pe care ni le ofera el ne ajuta sa intram cat mai bine in rol, sa-l facem cat mai palpabil si cat mai veridic”, spune Andreea.
Umar Aziz Jassim este un tanar de origine araba care traieste in Romania si care, in urma castingului de pe site-ul www.acasatv.ro, a fost ales sa-l interpreteze pe Hassan, un personaj cu o istorie personala care justifica ura fata de terorismul islamic. Parintii lui au fost omorati de extremisti, el a fost salvat si a trait mult timp prin tabere de refugiati. Ulterior a ajuns expert pe Zona de Orient. “Moartea parintilor i-a marcat viata si l-a ambitionat sa ajunga sa ocupe un loc in societate. Hassan este un arab care a crescut intr-o tara europeana, fapt ce i-a permis sa aiba deopotriva mentalitatea unui arab si cea a unui european. Are un bagaj de cunostinte bogat despre Orientul Mijlociu si isi doreste sa opreasca traficul de arme”, spune Umar.
Din aceasta toamna, ACASA, Dan Condurache duce viata trepidanta a comandantului Matei Stiuca alaturi de tanara lui amanta, Vivi (Irina Antonie) iar Ioan Isaiu, Alexandru Papadopol, Willmark, Mircea Gheorghiu, Andreea Apetre si Umar Aziz Jassim sunt membrii unei structuri ultrasecrete de securitate care va reusit sa incurce planurile ilicite ale multor personaje din telenovela “Iubire si onoare”.
| edit post

Sărbătoriţii zilei

Posted On 00:03 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Astăzi, 28 iulie, avem cinci sărbătoriţi. Elizabeth Berkley din “Salvati de clopotel” şi “Titus” împlineşte 38 de ani, Lori Loughlin (foto) din “Casa plina“, "90210" şi “Summerland” - 46 de ani, Michael Hitchcock din “Neveste disperate” şi “Grosse Pointe” - 52 de ani, Cole Williams din “8 reguli simple pt a iesi cu fiica mea adolescenta“ şi “Scrubs” - 29 de ani şi Vincent Roca din “Pasiuni”, “General Hospital” şi “Port Charles” - 39 de ani. Gossip TV şi Devoratorul de TV
| edit post
Vedeta din "Inima salbatica" si "Dona Barbara" s-ar parea ca a plecat de la Televisa si este pe cale de a semna cu o noua televiziune. Cel mai exact, este posibil ca Edith Gonzalez sa semneze cu TV Azteca, insa o sursa spune ca actrita nu mai vrea exclusivitate cu o singura casa de productie si isi doreste libertate de actiune.
| edit post

Natalia Streignard este insarcinata!

Posted On 21:36 by Devoratorul de TV | 2 comentarii

Simpatica actrita din telenovela "Legamantul" este insarcinata. Stirea despre Natalia Streignard a fost publicata de site-ul latin gossip, insa nu au specificat cine este tatal copilului. In ultima vreme actrita s-a dedicat prezentarii unei emisiuni de televiziune. Vom reveni cu informatii despre tatal copilului si multe noutati!
| edit post

Cadourile surpriza ale Selenei Gomez

Posted On 21:14 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Acum cateva zile Selena Gomez din "Magicienii din Waverly Place" a implinit 18 ani. Motiv pentru care vedeta a primit cateva surprize, pe care le puteti vedea si voi in imaginile alaturate.
| edit post

Arap Bethke revine

Posted On 16:16 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

După "Dona Barbara" şi "Victorinos", actorul revine cu un nou rol. Arap Bethke a acceptat să apară în "La Diosa Coronada", o producţie Telemundo. Actorul va juca rolul lui Juan Camilo Ferrand, iar povestea este inspirată dintr-un fapt real.
| edit post

Willmark, agent sub acoperire în Iubire şi onoare

Posted On 11:37 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Willmark va juca din aceasta toamna ACASA in telenovela „Iubire si onoare” rolul unui agent columbian sub acoperire. Pentru cunoscutul coregraf actoria este o mare provocare pe care este convins ca o va duce la bun sfarsit: „Sunt foarte bucuros, pentru mine este un pas important in cariera, am vazut si entuziasmul producatorilor atunci cand m-am prezentat la casting, unde am reprodus o scena foarte grea cu Alexandru Papadopol. A fost totul atat de frumos incat m-am ambitionat: in acest proiect as vrea sa fiu cat mai aproape de personajul pe care-l interpretez”.
In urma castingului organizat Willmark a fost ales de producatorii celui mai recent proiect MediaPro Pictures sa interpreteze rolul unui agent dublu, pe nume Fernando. El este un columbian crescut in lumea drogurilor, un agent care vrea sa ii pedepseasca pe toti cei care vand „moartea alba”, un om care are in sange studiul drogurilor. „M-am documentat, am vazut multe seriale pentru acest rol, mai fur meseria de agent de la niste cunostinte in domeniu”.
Willmark a trecut si prin emotiile primei zile de filmare, a auzit pentru prima data „actiune!’ pe platourile din Buftea. ”Inceputul a fost greu pentru ca eu, cu o seara inainte, m-am intors din Mexic si dimineata am fost, la ora 7, pe platourile de filmare din Buftea. Cu colegii ma cunosteam de la antrenamentul de tir de la poligon, i-am cunoscut si pe regizori, am primit indrumarile lor, am povestit cum ne vedem fiecare personajul, am inceput sa ii construim istoria. Nu am avut emotii, mi s-a parut mai degraba interesant si incitant, o experienta noua si inedita”, spune Willmark.
Din toamna, ACASA, in „Iubire si onoare”, Willmark va face primii pasi in lumea actoriei si le va da, prin intermediul lui Fernando, personajul pe care-l interpreteaza, mari batai de cap dealerilor de droguri.
| edit post