Aylin Mujica se marita a treia oara!

Posted On 20:13 by Devoratorul de TV |

Aylin Mujica, actriţa din telenovela „Săracii tineri bogaţi”, difuzată în fiecare zi de la orele 19.30, ACASĂ, se pregăteşte de nuntă, pentru a treia oară. Aylin a fost de curând cerută în căsătorie de actorul Gabriel Valenzuela, tatăl celui de-al treilea copil al actriţei, micuţa Violeta, în vârstă doar de cinci luni.
Viitorul soţ al actriţei, care joacă şi el în telenovela de ACASĂ, „Săracii tineri bogaţi”, a comandat inelul de logodnă special din Columbia, iar bijuteria are un diamant Princess de 1,5 carate, montat în aur alb. Întrebată dacă cererea în căsătorie a fost o surpriză pentru ea, actriţa a răspuns: „Da şi nu. Cred că în acest moment un document nu ar schimba nimic din ceea ce simţim. Întotdeauna am ştiut că suntem făcuţi unul pentru celălalt, iar iubirea noastră este durabilă. Este foarte frumos că mi-a cerut să ne formalizăm relaţia, pentru mine reprezintă încă o confirmare”.
Cei doi plănuiesc să îşi unească destinele oficial cât mai curând, într-o ceremonie simplă, la care vor fi invitaţi prietenii şi familia, şi care va avea loc undeva la malul mării.
edit post
0 Response to 'Aylin Mujica se marita a treia oara!'

Trimiteți un comentariu