Denis Ştefan în Iubire şi onoare

Posted On 10:08 by Devoratorul de TV |

Denis Stefan va juca rolul unui doctor arab in “Iubire si onoare”, noua telenovela MediaPro Pictures ce va avea marea premiera in aceasta toamna, ACASA. Pentrul rolul din “Iubire si onoare”, Denis Stefan va imbraca din nou hainele albe de doctor, de aceasta data, ale unui chirurg plastician de origine araba, Rashid Hammond, care a studiat la Facultatea de Medicina din Bucuresti: “Cred ca Rashid este o persoana care incearca si reuseste cel putin pana la un punct sa pastreze un echilibru intre traditiile emiratului din care provine si viata si profesia lui din Romania. Rashid e un personaj care se va intalni datorita profesiei lui cu intamplari atat amuzante cat si dramatice. Noul proiect ACASA va surprinde telespectatorii prin tema aleasa, prin noile conflicte si prin personajele foarte interesante”, spune Denis StefanInainte de inceperea filmarilor la telenovela “Iubire si onoare”, Denis Stefan a plecat impreuna cu sotia sa, Iuliana, in vacanta in Croatia: “Am fost plecati doua saptamani in excursie cu masina in Croatia si am reusit sa vizitam tot ce ne-am propus. Am stat doua zile in Zagreb, un oras superb, cu o atmosfera de campus universitar, apoi am plecat spre Parcul National Plitvice, un loc extraordinar, protejat Unesco, unde am admirat cele 16 lacuri de culoarea turcoazului si care se varsa unul intr-altul. Am ajuns pe Coasta Dalmatiei si ne-am plimbat prin cele mai importante centre istorice din zona: Sibenik, Trogir si Split, unde am fost impresionat de Palatul lui Diocletian”.
Dupa o saptamana de periplu croat, Denis si sotia sa au ajuns in Dubrovnik, insa drumul pana la destinatie le-a dat cateva emotii: “Cand mergeam spre Dubrovnik am prins o furtuna foarte puternica pe coasta si abia am reusit sa ne intoarcem pe autostrada pentru ca apa ajunsese la aproape jumatate de metru pe sosea”, insa peripetiile nu s-au oprit aici: “Croatii mi s-au parut niste oameni extraordinari. Unul dintre ei m-a ajutat in Zagreb atunci cand mi se zapacise GPS-ul, escortandu-ma cativa km pana la hotelul pe care-l cautam”, spune actorul de la ACASA.
Zilele de concediu petrecute pe meleagurile croate nu au fost lipsite nici de momente haioase: “In noaptea cat am stat la Plitvice m-am jucat pe terasa pensiunii cu un caine mic si roscat. Dupa un sfert de ora cat am butonat la computer am uitat de caine si cand am intins mana din nou sa ma joc cu el, am vazut ca in loc de caine era o vulpe asezata pe iarba care ma privea. Nici acum nu stiu daca m-am jucat cu vulpea de la inceput sau daca personajele s-au schimbat intre timp”, povesteste amuzat Denis.
Denis s-a intors din vacanta odihnit si in forma maxima pentru filmarile la noua telenovela in care va juca, “Iubire si onoare” : “Am cutreierat stradutele din centrul vechi al Dubrovnik-ului, m-am relaxat pe malul marii si am savurat delicatesele culinare croate. Plimbandu-ma noaptea prin centrul istoric al Zagrebului nu am putut rata ocazia de a-mi imbogati colectia de bratari de piele”.
Astazi, de la ora 17.45, Denis va merge in platoul emisiunii “Happy Hour” de la PRO TV sa dea mai multe detalii despre vacanta din care s-a intors si despre filmarile pe care le-a inceput la telenovela “Iubire si onoare”.
edit post
0 Response to 'Denis Ştefan în Iubire şi onoare'

Trimiteți un comentariu