Julianna Margulies, martoră la o trântă regală

Posted On 12:29 by Devoratorul de TV |

Actriţa Julianna Margulies, cunoscută publicului din serialul “Legea lui Canterbury”, al carui episod final va putea fi vizionat de telespectatorii Pro Cinema marti, 20 iulie, de la ora 20:00, a participat la un meci de polo caritabil la New York, unde jucătorul aflat în centrul atenţiei a fost nimeni altul decât Prinţul Harry al Marii Britanii.
Căştigătoarea unui Glob de Aur, Julianna Margulies a ocupat un loc la tribuna VIP, în apropierea mesei prinţului, de unde a urmărit meciul de polo cu sufletul la gură. “Am stat exact lângă masa prinţului şi a fost extraordinar, chiar dacă nu am interacţionat”, a declarat încântată Margulies, în ciuda faptului că Prinţul Harry a pierdut partida. “Am putut să-l văd, a stat foarte aproape de mine. Mă uitam chiar la el atunci când îşi ţinea discursul. Sunt foarte fericită”. Mai mult decât atât, actriţei i-a stat inima în loc atunci când calul Prinţului Harry l-a aruncat pe acesta din şa, fără să ţină cont de sângele albastru al stăpânului său. Chiar dacă pentru Julianna a fost prima partidă de polo la care a fost prezentă, aceasta s-a declarat foarte entuziasmată şi ar fi interesată să participe şi la alte meciuri. “Nu am mai văzut niciodată un meci de polo, dar îmi plac foarte mult caii şi competiţiile sportive”.
Participarea la acest meci caritabil a costat-o pe Julianna Margulies nu mai puţin de 20.000 de dolari pentru locul ocupat la tribuna VIP, iar cel mai ieftin bilet a costat 250 de dolari. Încasările obţinute în urma jocului au fost donate unei fundaţii din Sentebale înfiinţată chiar de prinţul Marii Britanii pentru copiii săraci din Lesotho, Africa.
Alături de Julianna, la meciul de polo de la New York au participat şi multe alte vedete dornice să susţină acţiunea prinţului Harry. Printre acestea se numără cântăreaţa Madonna, actriţa Chloe Sevignz, rapperul LL Cool J, dar şi celebrul creator de modă Marc Jacobs.
edit post
0 Response to 'Julianna Margulies, martoră la o trântă regală'

Trimiteți un comentariu