Laura Cosoi înapoi în România!

Posted On 14:27 by Devoratorul de TV |





Laura Cosoi, partenerul ei de dans, Bogdan Boanta si coregrafa lor, Doina Botis s-au intors azi-noapte acasa dupa doua luni petrecute in Mexic unde au reprezentat Romania in competitia “Bailando por un sueno International”. Extrem de obositi dupa zbor, dar si dupa o competitie extrem de dificila in care s-au intalnit cu unele dintre cele mai bune perechi de dansatori profesionisti din lume, Laura si Bogdan se bucura mai mult decat oricand ca au ajuns acasa. “Sunt foarte emotionata si bucuroasa! Nu am mai fost plecata din tara atat de mult timp si trebuie sa recunosc ca mi-a fost tare greu fara familia mea, fara Andrei si Jazz. Ei sunt totul pentru mine!:)”, marturiseste Laura Cosoi. La aeroport o astepta iubitul ei Smiley care a ajuns sa-si astepte iubita in ciuda unor peripetii care erau aproape sa-i strice reintalnirea. In drum spre aeroport, plin de entuziasm ca urmeaza sa-isi vada iubita, Smiley a simtit ca este ceva in neregula cu masina lui si cand a verificat a constatat ca are pana de cauciuc. Pentru ca nu stia sa faca o pana si stresat ca ar putea rata sosirea Laurei, Smiley a luat cauciucul spart si a pornit-o pe jos spre aeroport. A ajuns in timp util si a adus cu el si dovada aventurii prin care a trecut.
Echipa Romaniei a parasit competitia cu doar doua editii inainte de final si a avut un parcurs plin de emotii, suspans si dueluri imprevizibile, din care insa a iesit mai puternica si extrem de populara pentru publicul mexican. Chiar daca repetau si mai bine de 12 ore pe zi pentru multele stiluri de dans, noi pentru ei, Laura si Bogdan s-au confruntat acolo cu alte probleme decat oboseala. “Mi-au lipsit multe... oamenii dragi, prietenii, casa mea, plimbarile, vacantele, mancarea, totul. Au fost multe greutati cu care a trebuit sa ne confruntam, probleme cu respiratia de la altitudine, am facut o infectie foarte urata in gat de la poluare si am ajuns la spital, am avut probleme cu alimentatia (in ultimele 2 saptamani nu am mancat aproape nimic) si am slabit foarte tare, am trecut si printr-un cutremur….nenumaratele dueluri, nedreptatile juriului ….dar pana la urma importante sunt amintirile frumoase cu care am ramas si cu prietenii noi pe care ni i-am facut!”, povesteste Laura Cosoi entuziasmata ca s-a intors in sfarsit acasa.
Pe langa faptul ca au invatat sa traiasca departe de casa si sa danseze dansuri pe care nu le incercasera niciodata, Laura si Bogdan si-au facut multi prieteni atat printre localnici, cat si printre competitori si au si vizitat cateva obiective de neuitat: Muzeul Antropologic, piramidele Teotihuacan, cartierele splendide incercuite de parcuri.
Departe de casa si in mijlocul unui concurs in care regulile s-au schimbat de la o zi la alta si deloc in favoarea lor, singura sansa a echipei Romaniei sa reziste si sa fie apreciata de toata lumea a fost sa fie unita. Laura, Bogdan si Doina au fost apreciati de toata lumea pentru legatura dintre ei si pentru placerea cu care isi petreceau zile intregi si istovitoare la antrenamente: “A fost o legatura foarte frumoasa intre noi. Avem amintiri tare amuzante de la antrenamente. Ma bucur enorm ca i-am avut alaturi de mine pe Bogdan si Doina. Impreuna am format o echipa puternica si de temut pentru adversarii nostri. Doina este o femeie admirabila care stie cum sa se impuna si in acelasi timp sa iti fie prieten, iar Bogdan este cel mai bun partener de dans, posibil si cel mai amuzant!!! Ma bucur enorm ca am avut aceasta sansa de a-mi petrece atat de mult timp alaturi de ei, pentru ca am descoperit doi oameni speciali de la care in fiecare zi am invatat ceva nou!”, povesteste frumoasa blonda. Cu zambetul larg pe chip de fericire ca a revenit acasa unde i se pare mai bine decat oriunde, Laura a si impartasit cateva dintre planurile ei imediate: “Vreau sa lenevesc, sa imi petrec timpul cu Andrei, sa merg in parc cu Jazz, sa merg la Iasi, sa mananc mancare buna si sa recuperez kilogramele pierdute, sa merg in vacanta, sa ma vad cu prietenii”.
edit post
0 Response to 'Laura Cosoi înapoi în România!'

Trimiteți un comentariu