Levy se ceartă din nou

Posted On 16:11 by Devoratorul de TV |

William Levy, Alejandro din telenovela “Predestinaţi” difuzată ACASĂ, de luni până joi de la orele 20.30, nu poate sta departe de scandaluri. De curând, unul dintre cei mai sexy bărbaţi lationo-americani a intrat într-un conflict cu actriţa Niurka Marcos, cunoscută publicului de ACASĂ din telenovelele “Focul iubirii” şi „Salome”.
După ce orgoliul Niurkăi a fost rănit din cauza unui moment de ignoranţă din partea lui William, acesta a ieşit definitiv din graţiile actriţei. Neînţelegerea dintre cei doi a pornit în momentul în care s-au întâlnit într-un restaurant, iar frumosul actor nu a salutat-o pe colega sa de breaslă. Acest incident a marcat punctul în care Niurka a început să vorbească batjocoritor despre William. „Este un încrezut şi un suficient. Este un actor fără experienţă, căruia Carla Estada i-a făcut un favor, iar scandalurile sunt viaţa lui”, declară Niurka.
Niurka menţine seria atacurilor la adresa lui William şi readuce în atenţia presei scandalul în care îndrăgitul actor a fost implicat din cauza unor zvornuri. „În primul rând acesta a fost un nerecunoscător faţă de Carla Estrada, iar în al doilea rând, Levy trăieşte din scandaluri, fapt dovedit şi de reacţia sa la zvonurile legate de relaţia cu Jacqueline Bracamontes”, partenera lui Levy din „Predestinaţi”, povesteşte Niurka.
edit post
0 Response to 'Levy se ceartă din nou'

Trimiteți un comentariu