Mihai Petre va juca în Iubire şi onoare

Posted On 10:59 by Devoratorul de TV |

Mihai Petre a decis, in aceasta vara, sa renunte la o vacanta petrecuta in locuri exotice ca sa se pregateasca pentru noul sau rol din cel mai recent proiect MediaPro Pictures, ce va fi difuzat, din toamna, ACASA. Pentru rolul lui Ovidiu, confidentul Ilincai (Madalina Draghici) din telenovela “Iubire si onoare”, Mihai Petre si-a petrecut luna iunie la New York unde a urmat un curs de actorie la celebra New York Film Academy.
Mihai spune ca a ales acest loc la recomandarea regizorilor si producatorilor din Buftea: “Am avut mai multe optiuni, toate erau foarte bune dar la recomandarea prietenilor de pe platourile din Buftea am ales New York Film Academy. Cred ca a fost cea mai buna alegere pentru ca am invatat foarte multe din tainele actoriei. In clasa am avut alti 10 colegi veniti din Rusia, Portugalia sau Marea Britanie sa studieze in America. Cel mai mare castig este ca am inteles ca, atunci cand esti in fata camerei de luat vederi, trebuie sa uiti de tine, sa nu-ti controlezi reactiile si sa interactionezi cu partenerul sau partenerii tai. In luna pe care am petrecut-o la New York am descoperit lucruri noi despre mine, am invatat cum sa ma misc, am deprins trucuri noi legate de voce si miscare scenica. Eram singurul roman de acolo si m-am imprietenit repede cu colegii mei cu care luam masa in fiecare zi”, isi aminteste Mihai
Interpretul lui Ovidiu din telenovela “Iubire si onoare” ce va fi difuzata, din toamna, ACASA, are si marele regret ca, la finalul cursului, nu a primit o nota. “La final am primit o diploma si am regretat ca nu ne-au dat note. Am simtit totusi aprecierea profesorilor si a colegilor mei si chiar am invatat foarte multe din acest curs. Cel mai greu a fost sa invat toate textele, care erau in limba engleza, ca si cum ar fi fost scrise in limba romana. Acum ca am revenit pe platourile de filmare din Buftea sunt pregatit sa-mi intru in rol si sa pun in practica tot ce am invatat. Ovidiu este un barbat care crede in valoarea prieteniei”, spune Mihai.
La New York, Mihai Petre a profitat si de timpul liber pentru a vizita orasul. “Cel mai mult mergeam in week-end, cu metroul. Am vizitat Empire State Building, Times Square, am mers sa vad Ground Zero, Statuia Libertatii, am vizitat si cartierele mai marginase ale orasului. Mi-am dorit foarte mult sa merg pe Broadway la un spectacol in care juca Catherine Zeta Jones, dar nu am mai gasit locuri. Am mers totusi la un alt show care mi-a placut foarte mult si care m-a facut sa inteleg ca actorii americani sunt profesionisti desavarsiti”, marturiseste Mihai.
In una din zile Mihai s-a aflat la cativa pasi de actorii din mega productia “Twilight” care erau cazati langa Academia de Film: “Am iesit de la curs si am auzit tipete, aplauze si nu intelegeam ce se intampla. Am realizat apoi ca in fata mea erau cei trei actori din saga “Twilight” care venisera la New York pentru premiera filmului. In fata hotelului in care erau cazati era efectiv isterie, fanii tipau, le strigau numele. Parea ca e o secventa dintr-un film”, spune actorul.
La mii de kilometri distanta de casa, Mihai a simtit din plin dorul de sotie, cei doi au stat zilnic de vorba la telefon. “Mi-a lipsit foarte mult Elwira, mi-ar fi placut sa fie acolo, cu mine. Imi era dor de catel, de casa, de elevii mei de la scoala de dans, de prieteni. Daca la inceput eram incantat in ultimele zile abia asteptam sa ajung in casa mea. In plus mie nu-mi place sa spal rufe iar in America a trebuit sa fac asta timp de o luna”, marturiseste amuzat Mihai.
Intors in Romania, Mihai a revenit pe platourile de filmare din Buftea si a tras primele secvente interpretand noul sau personaj, Ovidiu din telenovela “Iubire si onoare”.
edit post
0 Response to 'Mihai Petre va juca în Iubire şi onoare'

Trimiteți un comentariu