Spitalul de urgenta – locul in care totul se desfasoara cu o rapiditate uluitoare si in care secundele scurse fac diferenta dintre viata si moarte – este totodata si un spatiu al contrastelor: viata se ingemaneaza cu moartea, speranta cu deznadejdea si bucuria cu tristetea. In acest loc insa exista si o constanta – medicii care, cu pasiune si dedicatie, incearca sa transforme tristetea in bucurie si deznadejdea in speranta; si mai exista o certitudine – ca in fiecare clipa, cineva va bate la usa Spitalului de urgenta pentru a cere ajutor.
Din 18 iulie, in fiecare simbata si duminica, de la ora 19:00, telespectatorii Pro Cinema pot urmari, in premiera, cel de-al paisprezecea sezon din “Spitalul de urgenta” (“E.R.”), serial cistigator al 23 de premii Emmy, din 124 de nominalizari.
De altfel, cea mai longeviva drama cu subiect din lumea medicala a fost nominalizata la 375 de premii ale industriei cinematografice si a cistigat 116 dintre ele. Printre acestea se numara prestigiosul premiu George Peabody Foster, People Choice si Bafta.
In cel de-al paisprezecea sezon al serialului, telespectatorii Pro Cinema o vor reintilni pe dr. Abby Lockhart (Tierney), care, desi a reusit sa faca tranzitia de la asistenta la doctor, inca mai incearca sa-si puna in ordine viata personala. Dr. Gregory Pratt (Phifer), ajuns acum resident, inca mai este haituit de trecutul sau, in timp ce dr. Tony Gates (Stamos), veteran al razboiului din Iraq, a facut trecerea de la paramedic, la resident.
Neela Rasgotra (Nagra), rezidenta de origine anglo-indiana de la Chirurgie, Samantha Taggaert (Cardellini), asistenta, dar si mama singura si intransigentul dr Archie Morris (Grimes) ii vor face pe telespectatorii Pro Cinema martorii luptei lor dramatice pentru a salva vietile pacientilor, dar si ai complicatelor lor vieti personale.
Stanley Tucci, Goran Visnjic si Adriana Barraza (nominalizata la oscar pentru rolul din “Babel) pot fi vazuti in cel de-al paisprezecea sezon al serialului “Spitalul de urgenta” difuzat in premiera de Pro Cinema incepind din 18 iulie.
edit post
0 Response to 'Sezonul 14 din “Spitalul de urgenta”, in premiera, la Pro Cinema'

Trimiteți un comentariu