Bracamontes nu mai vrea scene de amor

Posted On 14:02 by Devoratorul de TV |

Jacqueline Bracamontes, protagonista telenovelei „Predestinaţi”, difuzată ACASĂ de luni până joi de la orele 20.30, refuză să mai filmeze scene fierbinţi de amor.
Scenele picante pe care le-a avut alături de William Levy în telenovela de ACASĂ i-au cauzat probleme serioase în viaţa personală, iar acum Jacqueline Bracamontes nu mai vrea să apară în ipostaze sexy pe micul ecran. Actriţa a început deja să pună condiţia producătorilor care îşi doresc să lucreze cu ea, dar aceştia nu par deloc încântaţi de intenţiile lui Bracamontes. Printre aceştia se află şi Pedro Torres, producătorul serialului „Mujeres Asesinas”. „I-am spus lui Pedro Torres că accept să lucrez cu el, dar nu vreau să joc în scene cu prea mult sânge sau violenţă nejustificată, iar scenele intime să fie cât mai puţine posibil”, a declarat actriţa din „Predestinaţi”. Totuşi, producătorii sunt de părere că actriţa cere tocmai ce nu are priză la public, iar dacă pretenţiile sale sunt atât de mari, atunci ar trebui să-şi producă singură serialele în care vrea să joace. Din cauza declaraţiilor sale, Jacqueline pare să fi pierdut deja câteva proiecte importante, dar actriţa îşi doreşte cu orice preţ să scape de porecla de „Hoaţa de soţi”, care o deranjează foarte tare.
Zvonurile spun că pe platourile de filmare de la „Predestinaţi”, între William şi Jacqueline s-a înfiripat o relaţie care ar fi putut să o lase pe Elizabeth Gutierrez, protagonista telenovelei de ACASĂ „Cealaltă faţă a Analiei”, fără soţ. Cei doi neagă, însă, că ar avea o aventură romantică.
edit post
1 Response to 'Bracamontes nu mai vrea scene de amor'
  1. cristina
    http://gossip-tv.blogspot.com/2010/07/bracamontes-nu-mai-vrea-scene-de-amor.html?showComment=1278519471092#c7072463834713604908'> 7 iulie 2010 la 19:17

    nu comentez la ce ai scris e strict problema ei ce face asa ca nu ma intereseaza ,mdar vreau sa spun o mica intrebare am luat odata revista tv satelit si am vazut articolul scris de sortilegio spunad ca david si wiliam sunt prieteni din sortilegio ....care nu e adevarat nu stiu eu de unde ati luat acest articol..ei sunt prieteni de mai mult timp...nu datorita telenovelei sortilegio ...ci de la accoralada....

     

Trimiteți un comentariu