Julie Benz vrea să o detroneze pe Eva Longoria

Posted On 10:48 by Devoratorul de TV |

Julie Benz, interpreta personajului Rita Bennett, din serialul „Dexter”, difuzat de Pro Cinema în fiecare vineri de la miezul nopţii şi Eva Longoria Parker vor să demonstreze că pot să conducă şi să strângă bani, în acelaşi timp. Deşi au fost colege pe platourile de filmare, cele două actriţe se vor întrece în cai putere şi speră să fie adevărate obstacole una în calea celeilalte, la un raliu organizat în vederea strângerii de fonduri pentru copiii bolnavi de cancer. Evenimentul va avea loc pe data de 30 iulie, la Los Angeles şi este destinat persoanelor pasionate de maşini puternice, evenimente mondene, dar şi acţiuni caritabile.
Julie Benz este chiar unul dintre sponsorii acestui eveniment şi s-a declarat extrem de hotărâtă să câştige. „Sunt o persoană foarte competitivă şi îmi place ca, atunci când concurez alături de alte celebrităţi, să le înving. O să încerc din răsputeri să strâng mai mulţi bani decât Eva Longoria. Asta mi-am propus.”, a promis Benz. De cealaltă parte, Eva Longoria Parker, preşedintele onorific al evenimentului, îşi concentrează atenţia pentru a îl învinge pe nimeni altul decât soţul ei, baschetbalistul Tony Parker.„Soţul meu o să fie şi el la raliu, dar va pierde cu siguranţă. Doar voiam să vă asigur că eu o să câştig”, a declarat Longoria pentru o publicaţie americană.
Cei care doresc să se înscrie în competiţie trebuie doar să plătească taxa de înscriere de 25.000 de dolari, iar fiecare maşină va fi „dotată” cu un copilot vedetă. Printre participanţii la eveniment se numără multe nume celebre precum Vanessa Williams, Gene Simmons, Maria Conchita Alonso sau William Baldwin.
edit post
0 Response to 'Julie Benz vrea să o detroneze pe Eva Longoria'

Trimiteți un comentariu